TRETMANI KOŽE

TRETMANI KOŽE – NAJMODERNIJE METODE U CLINIC OLYMP

Vremenom naša koža postaje opuštena i izborana. Znakovi starenja se sve više primećuju i to baš na licu, vratu i rukama – više ne izgledamo onako kako se osećamo.  Dermalni fileri za lice nežno ublažavaju znakove starenja, diskretno poboljšavaju i naglašavaju najbolje crte našeg lica, dajući im prirodan, osvežen i mladalački izgled.

U zavisnosti od vaših želja, očekivanja o tretmana, ali i od trenutnog stanja kože, postoji nekoliko metoda zahvaljujući kojima možete postići željeni rezultat:

 • Tretman kože Juvederm Hydrate dermalnim filerima
 • Tretman kože Juvederm VOLITE dermalnim filerima
 • Dermoabrazija kože

Detaljnije o svakoj metodi saznajte dalje u tekstu, a ukoliko niste sigurni koji metod da odaberete, pozivamo vas na besplatne konsultacije. Doktor će uraditi detaljnu analizu vašeg lica, razgovaraćete o vašim očekivanjima od tretmana, trenutnom zdravstvenom stanju, kao i svim informacijama koje su ključne za kvalitetan tretman i oporavak. Termin za konsultacije možete zakazati pozivom na 021/4727000. Osoblje Clinic Olymp je tu za vas.

METODE ZA UKLANJANJE BORA NA LICU

Hidratacija je najbitniji faktor za održavanje elastičnosti i zdravog tonusa kože, a kreme daju privremeni efekat i to samo na površinskom sloju kože. Juvederm Hydrate fileri ostvaruju izuzetno duboku hidrataciju, kako na područjima tela na kojem su vidljivi znakovi starenja, tako i na regijama gde je primetno vidljivo oštećenje kože od sunca. Nakon tretmana, koži se vraća prirodan sjaj, elastičnost, tonus i glatkoća. Efekat tretmana traje do devet meseci.

PRIPREMA: BESPLATNE KONSULTACIJE

Pre nego što počnemo sa tretmanom, važno je da razgovarate sa doktorom. Doktor Dario Lizatović će na besplatnim konsultacijama proći sa vama kroz svaki korak, pregledaće i analizirati regiju koju planirate tretirati. Nakon konsultacija, u dogovoru sa vama utvrdiće rešenje koje će pružiti najbolji rezultat. Juviderm Hydrate dermalni fileri mogu se upotrebljavati kod svih tipova kože i ne izazivaju alergije, ali je pregled lekara neophodan kako bismo se uverili da će efekti biti baš onakvi kakve ste ih zamislili.

Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas! Naš tim će odgovoriti na sva vaša pitanja i proći sa vama kroz svaki korak tretmana.

TEHNIKA IZVOĐENJA TRETMANA:  BRZO I BEZBOLNO

Tretman traje oko 30 minuta.  Prvi korak je nanošenje anestetske kreme na lice i postavljanje prozirne folije. Nakon 15 minuta počinje aplikacija dermalnih filera. Zahvaljujući anestetskoj kremi, nećete osećati bol prilikom injektiranja i već nakon 30 minuta moći ćete da se vratite svakodnevnim aktivnostima.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Istog dana možete nastaviti sa svakodnevnom rutinom, ali je vrlo važno da se nekoliko dana ne izlažete prejakom suncu, izbegavate vruće napitke i bavljenje sportom. Komplikacije su retke ali se mogu pojaviti otekline, manji podlivi i modrice. U tom slučaju se savetuje stavljanje hladnih obloga i mazanje gelom od arnike. Navedene komplikacije nestaju nekoliko dana nakon tretmana.

Clinic Olymp koristi najsavremenije metode uklanjanja bora, pa su zato i dermalni fileri Juvederm Volite proizvod koji je neizostavan deo ponude. A šta je to što ih čini posebnim? Pored što se može koristiti za popunjavanje bora i volumena obraza, ovaj hijalurnoski filer namenjen je i poboljšanju kvaliteta kože. Umrežena hijaluronska kiselina u Juvederm Volite filerima omogućava sporiju razgradnju, a samim tim i dugotrajniji učinak tretmana. Ovim filerima poboljšaćete hidrataciju, elastičnost, ublažiti sitne bore i poboljšati teksturu kože na licu, vratu, dekolteu i rukama.

PRIPREMA: BESPLATNE KONSULTACIJE

Odabir dermalnog filera koji će se aplicirati zavisi od više faktora. Od vaših želja i očekivanja od tretmana, od stanja vaše kože, prethodnih intervencija i celokupnog zdravstvenog stanja. Doktor Dario Lizatović će na besplatnim konsultacijama pregledati i analizirati vaše lice, saslušati vaše želje i u odnosu na realne mogućnosti odrediti metod koji će pružiti najbolji rezultat.

Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas! Naš tim će odgovoriti na sva vaša pitanja i proći sa vama kroz svaki korak tretmana.

TEHNIKA IZVOĐENJA TRETMANA:  KAKO SE APLICIRAJU FILTERI

Doktor Lizatović će naneti anestetsku kremu na vaše lice, prekriti ga prozirnom folijom i nakon 15 minuta koža će biti spremna za tretman. Filer će zatim biti ubrizgan u željena područja, a budući da proizvod sadrži anestetik lidokain, tretman će biti bezbolan. Zahvat traje do 30 minuta i odmah nakon tretmana se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Naravno, ukoliko poštujete savete lekara.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Komplikacije su retke, ali, postoji mogućnost pojavljivanja crvenila kože koje se povlači nakon nekoliko sati, kao i oteklina i podliva, koji nestaju nekoliko dana posle tretmana. Finalne rezultate primetićete nakon dve nedelje, a u tom periodu je važno da izbegavate korišćenje saune, izlaganje jakom suncu i kozmetičke tretmane.

Dermoabrazija je jedan od najefikasnijih načina za rešavanje kožnih problema kao što su ožiljci, neravnine, oštećenja od sunca i različite vrste pigmentacije. Ovim postupkom se skida površinski sloj kože i na taj način ublažavaju njene nepravilnosti. Koža postaje glađa, bolje prokrvljena i izjednačena. Ukoliko ožiljci nisu suviše duboki i oštećenja nisu vidljiva u velikoj meri, preporučuje se i mikrodermoabrazija – manje invazivan tretman kod kojeg se površinski sloj kože skida neaktivnim česticama.

PRIPREMA: BESPLATNE KONSULTACIJE

Vaše lice je jedinstveno i zahteva individualni pristup. Zato je važno da pre zahvata prođete kroz besplatne konsultacije na kojima će vam naš doktor dati sve neophodne informacije o tretmanu i uraditi detaljnu analizu lica, kako bi utvrdio koji metod će vam najviše odgovarati. Dr Lizatović će saslušati vaše želje i očekivanja, te u odnosu na realne mogućnosti, pronaći rešenje. Na konsultacijama ćemo utvrditi vaše opšte zdravstveno stanje i pregledati neophodne laboratorijske nalaze. Ukoliko bude bilo potrebe, lekar će vam preporučiti da dve nedelje pre zahvata mažete lice kremom koja je bogata vitaminom A.

Važno je da znate da se dermoabrazija ne preporučuje osobama sa tamnijom kožom lica, jer može izazavati pigmentaciju tretiranog područija, kao i da na nepovoljan efekat utiču prošireni kapilari na licu.

Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas! Naš tim će odgovoriti na sva vaša pitanja i proći sa vama kroz svaki korak tretmana.

TEHNIKA IZVOĐENJA TRETMANA:  KAKO SE VRŠE DERMOABRAZIJA I MIKRODERMOABRAZIJA?

Tretman može trajati od 30 do 40 minuta. Vaša koža će biti detaljno očišćena, a u područja koja će biti tretirana primićete anestetik. Kako bi uklonio spoljne slojeve kože i nepravilnosti, doktor će koristiti instrument sa četkom ili abrazivnim točkom. Da bi se omogućilo nesmetano zarastanje kože, ona se previja vazelinskim i antiseptičkim gazama.

Ukoliko je u pitanju postupak mikrodermoabrazije, na kožu se prskaju mali kristali, njen spoljni sloj se nežno uklanja, zatim se sondom vrši vakum masaža kako bi lice bilo što bolje očićeno, a cirkulacija poboljšana.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Mikrodermoabrazija može povećati osetljivost kože na sunčeve zrake i zato se savetuje izbegavanje izlaganja suncu bar 24 časa nakon tretmana. Koža će u tom periodu biti osetljiva na vrelu vodu i znoj, pa izbegavajte teže fizičke aktivnosti. Kako bi efekti što duže bili vidljivi, prve nedelje tokom tretmana potrebno je nanositi hidratantnu kremu i izbegavati korišćenje kozmetičkih preparata koji sadrže Retin-A. Puder i rumenilo se ne smeju korisititi 24 sata nakon mikrodermoabrazije, dok senku za oči možete naneti odmah posle tretmana.

Ukoliko je u pitanju dermoabrazija, oporavak traje nedelju dana. Lice će u tom periodu biti blago otečeno, a da bi se oporavak ubrzao, preporučuje se i terapija antibioticima i analgeticima. Zaštitna gaza skida se posle pet dana, a kraste se ne smeju dirati.

Kako biste izbegli neželjene hiperpigmentacije, tri meseca nakon zahvata treba da izbegavate izlaganje jakom suncu i koristite kremu koju će vam doktor preporučiti. Komplikacije su retke, ali ukoliko se dese, to može biti povećano krvarenje, infekcija i ožiljci. Kako bi se infekcija primetila i sanirala na vreme, savetuje se da tokom oporavka redovno merite telesnu temperaturu. Ako primetite da je temperatura značajno povišena, kontaktirajte lekara i dođite u ambulantu.

PAKET: CENA TRETMANA KOŽE

Konsultacije su besplatne, a u cenu tretmana kože uključene su pripreme za tretman, sam tretman, obuku za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i sve potrebne preglede i konsultacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pogledajte na stranici Cenovnik ili nas pozovite na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O JUVEDERM HYDRATE TRETMANU

 • Trajanje tretmana: Oko 30 minuta

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Zadržavanje efekta tretmana: Do 9 meseci

 • Saveti za oporavak: Nekoliko dana izbegavati prejako sunce, saunu, solarijum, kozmetičke tretmane, vruće napitke i bavljenje sportom

KRATKO O JUVEDERM VOLITE TRETMANU

 • Trajanje tretmana: Do 30 minuta

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Zadržavanje efekta tretmana: Oko 9 meseci

 • Saveti za oporavak: Nekoliko dana izbegavati prejako sunce, saunu, solarijum, kozmetičke tretmane, vruće napitke i bavljenje sportom

KRATKO O LIPOFILINGU

 • Trajanje tretmana: 30 do 40 minuta

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Zadržavanje efekta tretmana: Dugotrajno

 • Saveti za oporavak: Nekoliko dana izbegavati prejako sunce, saunu, solarijum, kozmetičke tretmane, znojenje, vrelu vodu. Nanositi hidratantnu kremu

 SLIKE PRE – POSLE

RADNO VREME KLINIKE

PON – PET 9:00 – 18:00
SUB i NED Zatvoreno

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obratite nam se s poverenjem i dogovorite svoj termin za besplatne konsultacije.

  Potpisi dr Panfilov, dr Matejin, dr Lizatović i dr Peković-Zrnić
  KONTAKTIRAJTE NAS