PACIJENTI O NAMA

ŠTA O CLINIC OLYMP KAŽU PACIJENTI

Nemačke TV voditeljke i njihove zahvale dr Panfilovu

Svetske zvezde glazbe i njihove zahvale dr Panfilovu

Najbolja klinika u Novom Sadu. poseban pozdrav za Dr Mateijn Predraga, veliki čovek sa puno pažnje prema pacijentima.Sve pohvale.

Miki, Novi Sad

Dr Matejin je najprijatniji doktor kojeg sam upoznala u životu, a nakon njegove intervencije, moj nosić je lepši nego ikad. *

Isidora, Novi Sad

Imala sam tu privilegiju da upoznam tako veštog i pametnog čoveka, doktora hirurga Dimitrija Panfilova koji je mene, moju porodicu i pre svega moj život usrećio i otvorio mi put za neku bolju budućnost. Naš zadnji susret, je bio najteži, ali i najlepši, jer je trebalo napraviti zadnji rez. Osećala sam se neopisivo uplašeno. Dete u kome su se preplitala osećanja straha i nade, sreće i bola, tuge i radosti… I zadnji čin naše predstave, što bi narod rekao „urodio je plodom“, napravio je od mene remek delo, ako mogu reći od ružnog pačeta do pepeljuge. Tu zahvalnost koju osećam prema njemu ne mogu, niti ću ikada moći da iskažem ni rečima ni delima, jer je sve to malo za ono što je on napravio od mene. To što ja osećam je neprocenljivo. Dimitrije je Mikelanđelo sa skalpelom.

Dina C., VI. razred (iz školskog rada na temu „Najbolji prijatelj“)

Dugo sam tražila hirurga kod kojeg bi povećala grudi. Nakon iznimno ugodnih konsultacija sa doktorom Matejinom napokon sam donela odluku i sad napokon imam savršene grudi. Uz doktora Matejina, moram da pohvalim i sve ljubazne sestre iz Clinic Olymp. Hvala Vam na svemu. LJUBIM VAS :*

Saška

Dr Matejin je najprijatniji doktor kojeg sam upoznala u životu, a nakon njegove intervencije, moj nosić je lepši nego ikad.

Isidora, Novi Sad

Dr Lizatović je jedan izuzetno profesionalan i odgovoran doktor (kirurg). Vodi brigu oko svog pacijenta i u potpunosti je predan poslu. Smiren, ljubazan i ono što je najvažnije kvalitetno pomogne u liječenju. KBC Osijek može biti ponosan što ima tako kvalitetnog doktora kao i sami njegovi pacijenti. Zahvalna sam mu na sve. Mnogi bi se trebali ugledati na njega i krenuti njegovim putem. Pacijentu je najbitnije da je doktor profesionalan, pažljiv i odgovoran. Odmah je i samo liječenje lakše za pacijenta kada zna da se može osloniti na svog doktora i imati potpuno povjerenje u njega, a to je definitivno on.

Matea

Lieber Her Dr Panfilov!

Vor kurzem liebe id den 4. Geburtstag meine „neunen“ Nase gefeiert und mocht dis.

Pacijentkinja iz daleke Australije,

 poslala je razglednicu u kojoj piše da je proslavila 4. rođendan svog novog nosa

Dr Lizatović ima zlatne ruke! Radila sam kod njega tretman bora hijaluronom i povećavanje usana. Najbolje mi je što su svi primetili i komentirali da izgledam „nekako bolje, svežije“, ali nisu znali zbog čega. Brižan je, pun razumevanja i ono najvažnije, ima osećaj za pravu meru.

Jelena G.

Sve najbolje o dotičnom kirurgu, stvarno rijetko se viđa takva profesionalnost. Mene je operirao u dva navrata (od 4 operacije, za prethodna dva kirurga me nažalost ne vežu tako lijepe uspomene) i mogu samo reci pohvale, kako o stručnosti tako i o brizi oko pacijenta.

Anonimna pacijentkinja o dr Lizatoviću

Zbog mog prevelikog nosa, čekanje na crvenom semaforu mi je pričinjavalo veliki problem. Od neugode sam odvraćala glavu i skrivala se od pogleda iz susednog auta. Nakon Vaše intervencije i operacije nosa, čekanje na semaforu postalo je „real pleasure“.

Katarina, iz pisma Katarine dr. Panfilovu

Izuzetno ljubazan i dobar doktor. Sve najbolje mogu reći.

Miroslav Škoro, o dr. Lizatoviću

Doktore, ova ruka je koliko moja, toliko i Vaša.

M.S. iz Vukovara, 

nakon uspešne replantacije totalno amputirane desne šake od strane dr Panfilova

Dr Lizatović mi je radio rekonstrukciju dojke u dvije operacije i zaista imam samo pohvale za njega. Vrlo smiren i profesionalan.

Anonimna pacjentkinja

Draga gospođo i dragi gospodine dr Panfilov,

Želim Vama i Vašem kompletnom timu srećne i ugodne praznike i nadam se da ćete u ovih nekoliko slobodnih dana imati vremana da se opustite. Ja ću posjetiti svoje roditelje koji će tada po prvi puta moći da se dive vašem remek delu. Od operacije postala sam srećniji, samopouzdaniji i zadovoljniji čovek. Zbog toga Vam se mnogo zahvaljujem.

Sabina A.

Dragi dr Panfilov,

Na godišnjicu moje operacije želim da Vam kažem koliko sam zadovoljna rezultatom. Moj nos je zaista perfektan i moje samopouzdanje je poraslo za 200%. Vi ste zaista veliki stručnjak dragi doktore Panfilov. Vama i Vašoj supruzi želim srećne uskršnje praznike.

B.R.

UPOZNAJTE NAS

RADNO VREME KLINIKE

PON – PET 9:00 – 18:00
SUB i NED Zatvoreno

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

RADUJEMO SE VAMA KAO PRIJATELJIMA

TO JE ONO ŠTO MI PODRAZUMEVAMO POD „PRIVATNOM“ KLINIKOM

Često se događa da nas klijenti ljube pri odlasku iz klinike, a to nas posebno raduje, jer steći pacijente je lako, ali izgraditi topao, prijatan i kvalietan odnos, steći poverenje i prijatelje – to je malo teže. Radujemo se ako nas i nakon završne kontrole ponovo posetite, svratite na kafu, kapućino ili sok.

OSLOBODI SVOJU LEPOTU

Kontaktirajte nas već danas i dogovorite BESPLATNE konsultacije

    Dodajte fotografiju (.png ili .jpg datoteka veličine do 2 Mb)

    Sva polja su obavezna. Vaša privatnost nam je bitna.