UKLANJANJE PODOČNJAKA

KAKO UKLONITI PODOČNJAKE BRZO I JEDNOSTAVNO?

Tamni podočnjaci i višak kože ispod donjeg kapka mogu učiniti da delujemo umorno, a neretko nam i „dodaju“ godine. Uklanjanje podočnjaka hijaluronskim filerima jedan je od najpopularnijih i najefektnijih tretmana kako zbog jednostavnosti, tako i zbog rezultata. Naša koža starenjem slabi, postaje sve tanja i suvlja, a posledica su tamni kolutovi ispod očiju. Postoji nekoliko metoda uklanjanja podočnjaka; od hiruške procedure operacije donjih kapaka, pa do kozmetičkih tretmana u koje spada tretman sa hijaluronom. U zavisnosti od vrste podočnjaka, ponekad je potrebno odstraniti višak masnog tkiva hirurškim putem (ukoliko imate izražene tzv. “kesice”) ili popuniti manjak dodavanjem masti (ukoliko imate “upale” i tamne podočnjake).

Koji tretman ili operativna tehnika će baš vama dati najbolje rezultate?

PRIPREMA: ŠTA TREBA DA ZNATE PRE TRETMANA KOREKCIJE PODOČNJAKA?

Pred svaki zahvat potrebno je uraditi pregled kako bi se utvrdio najbolji metod. Konsultacije u Clinic Olymp su besplatne i otvorene za sve, a tokom prvog razgovora, naš doktor će obavit neophodan pregled, odgovoriti na sva vaša pitanja i dati vam sve informacije. Na pregled dođite bez šminke, što je naravno neophodno i pri dolasku na tretman.

Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000. Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

TEHNIKA IZVOĐENJA ZAHVATA: KAKO SE REŠITI PODOČNJAKA?

Da bi se ublažili injekcijski ubodi, doktor će vam pred sam tretman naneti anestetsku kremu, te nakon 15 minuta, nakon ispiranja anestetske kreme, započeti aplikaciju filera na bazi hijaluronske kiseline u područje ispod donjeg kapka, neposredno ispod očne duplje. Posle aplikacije, filer se pažljivo oblikuje nežnim masiranjem tretiranog područja. Tretman traje oko 30 minuta, a svakodnevnim aktivnostima se možete vratiti odmah nakon njegovog završetka. Kao i kod svakog tretmana hijaluronom, da bi se efekat zadržao, potrebno je ponoviti tretman za 9-12 meseci.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Nuspojave su vrlo retke i manifestuju se kroz crvenilo, blagi otok ili podlive i osetljivost na tretiranom području. Navedene komplikacije su privremene i nestaju nekoliko dana nakon tretmana.  U 24 časa posle zahvata treba izbegavati konzumiranje većih količina alkohola, bavljenje fizičkom aktivnostima, a ako se u tom periodu pojave podlivi, preporuča se njihovo hlađenje i nanošenje pudera na mineralnoj bazi. Iako ćemo tokom samog tretmana detaljno izmasirati tretirana područja, vi kod kuće preko sterilne gaze možete nastaviti sa laganom masažom. Korišćenje solarijuma i saune tri do četiri dana nakon tretmana strogo je zabranjeno.

PAKET: KOJA JE CENA UKLANJANJA PODOČNJAKA?

Konsultacije su besplatne, a u cenu paketa spadaju pripreme za tretman, sam tretman, saveti za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i svi potrebni pregledi i konsultacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pozovite nas na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O HIJALURONSKOM TRETMANU PODOČNJAKA

 • Trajanje tretmana: Oko 30 minuta

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Povratak društvenim aktivnostima: Odmah nakon tertmana

 • Zadržavanje efekata tretmana: 9 do 12 mjeseci

 • Saveti za oporavak: 24 časa nakon tretmana izbegavati alkohol i fizičke aktivnosti, a 3 do 4 dana nakon tretmana je strogo zabranjeno korišćenje solarijuma i saune

 SLIKE PRE – POSLE

RADNO VREME KLINIKE

PON – PET 9:00 – 18:00
SUB i NED Zatvoreno

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obratite nam se s poverenjem i dogovorite svoj termin za besplatne konsultacije.

  KONTAKTIRAJTE NAS