MALE INTERVENCIJE

MALI HIRURŠKI ZAHVATI

Mali hirurški zahvati na koži uglavnom se rade u lokalnoj anesteziji i obuhvataju intervenciju nad površinskim izraslinama na koži kao što su bradavice, fibromi, ateromi, lipomi i mladeži. Navedene promene na koži najčešće su benigne, ali se ipak svaki odstranjeni deo šalje na patohistološku analizu. Posebna pažnja obraća se mladežima koji menjaju boju, kao i mladežima nepravilnog oblika i veličine. Ukoliko je u pitanju intervencija na manjoj površini kože-rana se direktno ušiva, a ako je površina veća-defekti se zatvaraju uzimanjem lokalnih režnjeva sa strane ili slobodnih transplantata kože.

PRIPREMA

Priprema za zahvat zavisi od više faktora. Na besplatnim konsultacijama doktor će obaviti neophodne preglede, razgovarati sa Vama o Vašim željama i očekivanjima od zahvata, proveriti Vaše zdravstveno stanje i u odnosu na dobijene informacije predložiti operativni metod ili tretman, a sve u skladu sa indikacijom. Bez obzira na vrstu zahvata koja se vrši-taj dan nije preporučljivo tuširanje preparatima koji hidriraju kožu.

OPERATIVNI ZAHVAT: OVISI O PROBLEMU

Operativna tehnika zavisi od vrste zahvata i tretirane promene na koži. Doktor će Vam detaljnije informacije pružiti na prvim besplatnim konsultacijama. Budući da su u pitanju manji hiruški zahvati, obavljaju se brzo i nije potrebno dugotrajno zadržavanje u klinici. Proces do potpunog oporavka najčešće ne traje više od nekoliko dana.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Oporavak zavisi kako od operativne metode i zahvata koji se sprovodi, tako i od Vašeg zdravstvenog stanja. Naši hirurzi će Vam dati savete u vezi sa postoperativnim oporavkom i merama opreza. Osoblje klinike Olymp biće Vam na raspolaganju kako u toku samog zahvata, tako i u vremenu nakon njega.

PAKET: CENA MALIH HIRURŠKIH ZAHVATA

U Clinic Olymp konsultacije pred intervenciju su besplatne, a u cenu operacije uključene su pripreme za operaciju, anestezija, sama intervencija, ambulantno lečenje, saveti za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i svi potrebni pregledi i konsultacije u nedeljama i mesecima nakon operacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pozovite nas na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O MALIM ZAHVATIMA

 • Trajanje operacije: Uglavnom od 30 min do 1 sat, zavisno o zahvatu

 • Anestezija: Lokalna anestezija

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Povratak društvenim aktivnostima: Od jednog do nekoliko dana, ovisno o zahvatu

 • Saveti za oporavak: Mirovanje, redovno uzimanje propisane terapije, pridržavanje saveta naših lekara.

 SLIKE PRE – POSLE

oslobodi svoju lepotu

  REZERVIŠI NA VREME SVOJ TERMIN BESPLATNIH KONSULTACIJA

Pozovi nas ili pošalji upit preko kontakt forme i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obrati nam se s poverenjem i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

  KONTAKTIRAJ NAS