NAŠ PRISTUP

MI NISMO FABRIKA LEPOTE, MI SMO MAJSTORSKA RADIONICA, UMETNIČKI ATELJE

Clinic Olymp nije fabrika lepote, ona je majstorska radionica, umetnički atelje, u kojem se svakome pristupa s posebnom pažnjom i predanošću. U nju ne dolaze pacijenti ili brojevi, u nju dolaze ljudi sa svojim brigama, snovima i nadama. Ona postaje utočište u kojem se stvara poverenje, bez žurbe, nenametljivo, uz šolju kafe i razgovora o svakodnevici, o malim stvarima koje čine život. U njoj se slavi i stvara umetnost, ispravljaju nesavršenstva i uklanjaju nezadovoljstva, kako bi na površinu izašlo sve ono što nas čini lepima iznutra. Naša klinika smeštena je na novosadskoj „Petoj avenijii“ – Bulevaru oslobođenja, čije ime savršeno odgovara našem pristupu i našoj viziji.

Clinic Olymp, Bulevar oaslobođenja, Novi Sad, Srbija

Naša klinika smještena je na novosadskoj „Petoj avenijii“ – Bulevaru oslobođenja, čije ime savršeno odgovara našem pristupu i našoj viziji

NAŠA VIZIJA JE OSLOBODITI LEPOTU, A TIME I SREĆU I ZADOVOLJSTVO KOJE DOLAZI IZNUTRA

Naime, mi u klinici Olymp verujemo da je baš svako lep i poseban na svoj način. Ta lepota je ponekad sputana pod mermerom nesigurnosti i nezadovoljstava. Zato je naša misija osloboditi lepotu, ukloniti nesavršenstva i nezadovoljstva, kroz najsavremenije estetske zahvate i tretmane, u udobnoj i prijateljskoj atmosferi, pristupajući svakom pacijentu individualno, s posebnom pažnjom i predanošću.

Koliko god „mala“ ili „velika“ operacija bila, svesni smo da je Vama ona tog dana najvažniji događaj na svetu, kao i nama. Vi ste u centru pažnje našeg tima. Pre svake operacije naš medicinski tim vrši opsežne pripreme i ono što Vam možemo garantovati je maksimalna koncentracija i fokusiranost na uspeh operacije.

VAŠA RADOST, OSMEH I SREĆA NAJVEĆA SU POTVRDA DA SMO DOBRO OBAVILI SVOJ ZADATAK

Mi ne težimo velikom broju klijenata, već da svako ko dođe u našu kliniku dobije svu našu pažnju, potpune informacije, najkvalitetniju uslugu i najkvalitetnije implantate i filere na tržištu. Prvoklasna oprema, komforan i potpuno opremljen stacionarni smeštaj, najkvalitetniji operacijski uslovi u okruženju, uz veliku stručnost i lični pristup našeg tima, garantuju svakom pacijentu vrhunski tretman. Veseli nas da možemo zajedno s Vama deliti radost, osmeh i sreću nakon operacije, a Vaša radost, osmeh i sreća najveća su potvrda da smo dobro obavili svoj zadatak. Kod nas je smeškanje dozvoljeno čak i za vreme operacije, a operacije se vrše uz zvuke klasične muzike ili uz muziku koju Vi odaberete.

UPOZNAJTE NAS

RADNO VREME KLINIKE

PON – PET 9:00 – 18:00
SUB i NED Zatvoreno

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

RADUJEMO VAM SE KAO PRIJATELJIMA

TO JE ONO ŠTO MI PODRAZUMEVAMO POD „PRIVATNOM“ KLINIKOM

Često se događa da nas klijenti ljube pri odlasku iz klinike, a to nas posebno raduje, jer steći pacijente je lako, ali izgraditi topao, prijatan i kvalietan odnos, steći poverenje i prijatelje – to je malo teže. Radujemo se ako nas i nakon završne kontrole ponovo posetite, svratite na kafu, kapućino ili sok.

OSLOBODI SVOJU LEPOTU

Kontaktirajte nas već danas i dogovorite BESPLATNE konsultacije

Dodajte fotografiju (.png ili .jpg datoteka veličine do 2 Mb)

Sva polja su obavezna. Vaša privatnost nam je bitna.