CENOVNIK - CENE ESTETSKIH (PLASTIČNIH) OPERACIJA

KOD NAS VAS OPRERIRAJU SAMO NAŠI VODEĆI HIRURZI

Mi smo se od samih početaka odlučili za „boutique“ pristup, što znači da vas ne operira bilo tko, već ste uvek u rukama jednog od naša tri vodeća hirurga, dr  Panfilova, dr Matejina ili dr Lizatovića. Naša klinika nije fabrika lepote, ona je majstorska radionica, umetnički atelijer, u kojem se svakome pristupa s pažnjom i predanošću. Takav osobni pristup, vrhunski kirurzi, kao i vrhunske usluge, najkvalitetniji implantati, najkvalitetniji fileri i preparati na tržištu, razlog su što su naše cene nešto iznad proseka u Srbiji, ali verujemo da je to i dalje veoma povoljan odnos cene i kvalitete.

Cene operacija „Clinic Olymp“ i dr. Panfilova u Novom Sadu su dvostruko niže nego što su bile u klinici „Nofretet“ u Bonu-Nemačka.

Dr Panfilov i Dr Lizatović | Clinic Olymp

ČUVAJTE SE JEFTINIH PONUDA

Bez obzira koju kliniku odabrali, naša preporuka svakako glasi: ČUVAJTE SE JEFTINIH PONUDA koje često mogu da donosu katastrofalne rezultate koje neki put više nije moguće popraviti. Kod preniskih cena se morate pitati da li se možda radi o nekom neiskusnom operateru koji pokušava da se domogne operativnog iskustva („Learning by Doing“). Svaki hirurg najbolji rezultat postiže kada ima u rukama „nevino“ tkivo bez prethodnih ožiljaka. Popravne operacije su moguće, ali se tada retko postiže 100% uspeh, a kod tečnog silikona to niko više nije u stanju potpuno popraviti. Brzoplet izbor operatera može iziskivati dodatnu operaciju (ili operacije) što umnožava razočarenje, bolove i troškove.

Ako niste sigurni u neku adresu, posetite još 2, 3 ili 5 hirurga. To može da košta vreme i eventualno honorar za konsultacije, ali sami možete da vršite usporedbe.

Dr Panfilov - Nagrade zlatni skalpel | Clinic Olymp

Dr Panfilov je dobitnik čak dva zlatna skalpela…

Dr Panfilov dobitnik je Susrutine medalje | Clinic Olymp

…dobitnik je, i peti nosilac, u svetu prestižne Susruthine medalje…

Dr Panfilov - jedan od 39 najboljih svetskih plastičnih hirurga | Klinik Olymp

…i jedan od 39 najboljih svetskih plastičnih hirurga, pozvanih na kongres povodom proslave 800 godina najstarijeg evropskog medicinskog univerziteta, onog u Bolonji.

CLINIC OLYMP KRASI OSEĆAJ ZA LEPO, STRUČNOST I OSOBNI PRISTUP

Kao što već znate, naša klinika nije fabrika lepote, ona je majstorska radionica, umetnički atelijer, u kojem se svakome pristupa s pažnjom i predanošću. U nju ne dolaze pacijenti ili brojevi, u nju dolaze Ljudi sa svojim brigama, snovima i nadama. Ona postaje utočište u kojem se oslobađa lepota i stvara poverenje, bez žurbe, nenametljivo, uz šolju kave i razgovora o svakodnevici, o malim stvarima koje čine život. Mi ne težimo velikom broju pacijenata, već da svako ko dođe u našu kliniku dobije svu našu pažnju, potpune informacije, najkvalitetniju uslugu i najkvalitetnije implantate i filere na tržištu.

Nazovite nas na 021/4727000 ili viberom na +381 64 64 54 314; dogovorite besplatne konsultacije i saznajte točne cene estetskih operacija.

Clinic Olymp krasi stručnost, ljubav prema umetnosti i lični pristup svakom pacijentu

Clinic Olymp krasi stručnost, ljubav prema umetnosti i lični pristup svakom pacijentu

Knjige dr Paniflova | Clinic Olymp

Dr Panfilov autor je mnogobrojnih knjiga i inovacija na području estetske hirurgije

CENE HIJALURON I BOTOX TRETMANA

Iskusan, vešt i pažljiv hirurg presudan je za najbolji mogući rezultat tretmana hijaluronskom kiselinom, botoxom ili vlastitim masnim tkivom. Svedoci smo da se ovakvi tretmani vrše po raznim salonima, u neadekvatnim uvetima, od strane neiskusnih, nestručnih i needuciranih osoba, a sve kako bi se „uštedio“ koji dinar. Prilikom hijaluron ili botox tretmana, koristimo samo najkvalitetnije preparate na tržištu, Juvederm Ultra 2, Juvederm Ultra 3, Juvederm Ultra 4, Juvederm Volbella, Volift, Juvederm Smile, Juvederm hydrate, a sve tretmane vrše naši jako vešti plastični hirurzi dr Predrag Matejin i dr Dario Lizatović.

Juvederm fileri za tretmane| Clinic Olymp

U Clinic Olymp koristimo samo najkvalitetnije Juvederm preparate na tržištu

LOYALTY PROGRAM I AKCIJE

Kao što je važno da pacijent stekne poverenje u hirurga, tako je važno da i hirurg stekne poverenje u pacijenta, ustanovi da li ima ispravne motive i realna očekivanja. Svatko tko zadovolji te kriterijume i u konačnici pristupi nekom od zahvata, postaje naš centar sveta, naš partner i prijatelj, a dragim prijateljima koji nam se iznova vraćaju poklanjamo i popuste kroz naš Loyalty Program. Loyalty program najviše dolazi do izražaja prilikom tretmana hijaluronom ili botoksom, gdje vašu vernost nagrađujemo popustom od 20% prilikom svakog petog tretmana.

Takođe, redovno nas pratite na društvenim mrežama i budite u toku s našim popustima i AKCIJAMA!

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

U saradnji sa bankama osigurali smo mogućnost plaćanja karticama i na rate. Moguće je izvršiti plaćanje: Visa, American Express, MasterCard i Maestro karticama, uz napomenu da je plaćanje na rate moguće samo karticama izdanim od strane Intesa Banke u Srbiji.

Saznajte više – navratite do nas na Bulevar oslobođenja – kontaktirajte nas e-mailom na olymp@clinicolymp.com, pozovite telefonom na 021 / 4727000 ili  Viberom/WhatsApp-om na +381 64 64 54 314.

Načini plaćanja u Klinik Olimp

OSLOBODI SVOJU LEPOTU

Kontaktirajte nas već danas i dogovorite BESPLATNE konsultacije

Dodajte fotografiju (.png ili .jpg datoteka veličine do 2 Mb)

Sva polja su obavezna. Vaša privatnost nam je bitna.