POVEĆANJE PENISA

OPERACIJA – PODEBLJANJE I POVEĆANJE PENISA

Povećanje i podebljanje penisa jedna je od najtraženijih hirurških intervencija kod muškaraca, a Clinic Olymp je jedna od retkih klinika u okruženju koja ima veliko iskustvo u vršenju ovih intervencija. Ovaj zahvat najčešće podrazumeva istovremeno produženje i podebljanje tj. povećanje obima penisa. Moguće je raditi i samo podebljanje, bez produženja. Danas na tržištu možete pronaći mnoge metode povećanja penisa, ali jedina uspešna i trajna metoda je hirurška metoda.

Dr. Marc Abecassis iz Pariza, najveći evropski ekspert koji dnevno poveća 4 do 5 penisa i kod kojega je dr Panfilov i naučio ovaj metod, ima ubedljivu rečenicu o ovom zahvatu:

jedan centimetar u penisu kod muškarca znači jedan kilometar u njegovoj glavi. Kad nekome dodamo 1 – 2 km, nije mala stvar.

PRIPREMA: PRED OPERACIJU POVEĆANJA I PODEBLJANJA PENISA TREBA DA ZNATE…

Priprema pred operaciju podrazumeva besplatne konsultacije sa doktorom na kojima ćete razgovarati o trenutnom zdravstvenom stanju, Vašim željama i očekivanjama od zahvata kao i o mogućim operativnim tehnikama. Naši specijalisti odgovoriće na sva Vaša pitanja i dati Vam neophodne informacije o operativnom zahvatu. Predložiće Vam najbolju metodu korekcije penisa, reći koje preglede treba da obavite i koji laboratorijski nalazi su neophodni pre operacije. Upoznaće Vas sa mogućim komplikacijama i dati Vam uputstva za brži oporavak.

OPERATIVNA TEHNIKA: KAKO POVEĆATI I PODEBLJATI PENIS?

Operacija produženja i podebljanja penisa radi se tokom jednog zahvata, u opštoj anesteziji i traje od 2 do 3 sata. Otprilike jedna trećina penisa nalazi se unutar tela. Kroz „Y rez“, iznad korena penisa, hirurškim se putem oslobađa ligament koji polni ud vezuje za telo. Time se postiže produženje dela penisa koji je izvan tela. Produženje je individualno, odnosi se na penis u opuštenom stanju, a naši rezultati su, u proseku, od 1 do 3 centimetra. Od dužine ligamenta i njegove elastičnosti zavisi i stepen mogućeg produženja penisa i nije zavistan o volji operatora ili želji pacijenta. Procena dužine pomenutog ligamenta se vrši tek za vreme operacije, nakon što mu hirurg rezom i pristupi.

Obim je takođe moguće povećati, u proseku, za 1 do 3 centimetra. Ovaj zahvat se vrši i uz pomoć specijalnih kanila kojima se pod kožu penisa ubrizgava sopstveno masno tkivo, prethodno uzeto sa unutrašnje strane butina, te obrađeno metodom centrifugiranja. Kako se radi o sopstvenom tkivu, skraćeno je vreme oporavka, a infekcije i komplikacije svedene su na minimum. U prvih nekoliko meseci reapsorbuje se oko 30% ubrizganog masnog tkiva, a procedura dopune masti može se ponoviti (ukoliko bude potrebe za tim) najranije nakon 3 do 6 meseci, obzirom da u prvom aktu operacije ekstrahujemo malo veću količinu masnog tkiva, koju u specijalnim uslovima čuvamo kod nas na klinici 6-8 meseci.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Ukoliko se vrši zahvat produženja i podebljanja penisa-nakon zahvata sledi jednodnevni boravak (sa noćenjem na našoj klinici) pod stručnim nadzorom. Ukoliko je zahvat obuhvatao samo podebljanje penisa-on se vrši ambulantno-što znači da se istog dana otpuštate na kućno lečenje. Prilikom povećavanja obima sopstvenim masnim tkivom, nastaju mikro-ožiljci na koži na mestima gde se uzima masno tkivo. U slučaju produžavanja penisa, nastaje ožiljak u obliku slova „Y“ iznad korena uda i taj ožiljak ostaje skriven ispod stidnih dlaka. Povratak društvenim aktivnostima moguć je već par dana nakon operacije, a teže fizičke aktivnosti i sport ne preporučuju se 4 nedelje nakon operacije. 5 do 6 nedelja nakon operacije obavezna je seksualna apstinencija. Komplikacije su retke (krvarenje, infekcije i sl.), a očekivane postoperativne reakcije su modrice i otoci.

PAKET: CENA POVEĆANJA I PODEBLJANJA PENISA

U Clinic Olymp konsultacije pred intervenciju su besplatne, a u cena operacije povećanja i podebljanja penisa uključuje pripreme za operaciju, anesteziju, samu intervenciju, ambulantno lečenje, savete za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i sve potrebne preglede i konsultacije u nedeljama i mesecima nakon operacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pozovite nas na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O OPERACIJI PENISA

 • Trajanje operacije: od 2 do 3 sata

 • Anestezija: Opšta anestezija

 • Boravak u klinici: 1 dan

 • Povratak društvenim aktivnostima: Nakon par dana

 • Povratak sportskim aktivnostima: Nakon 4 nedelje

 • Saveti za oporavak: OBAVEZNA seksualna apstinencija 5-6 nedelja nakon operacije

 SLIKE PRE – POSLE

RADNO VREME KLINIKE

PON – PET 9:00 – 18:00
SUB i NED Zatvoreno

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obratite nam se s poverenjem i dogovorite svoj termin za besplatne konsultacije.

  KONTAKTIRAJTE NAS