POVEĆANJE PENISA

OPERACIJA – UVEĆANJE PENISA

Povećanje penisa jedna je od najtraženijih hiruških intervencija kod muškaraca, a Clinic Olymp je jedna od retkih klinika u okruženju koja ima veliko iskustvo u obavljanju ovih intervencija i gde je to moguće napraviti. Ova intervencija najčešće podrazumeva istovremeno produljenje i podebljanje tj. povećanje obima penisa. Moguće je raditi i samo podebljanje, bez produženja. Danas na tržištu možete pronaći mnoge metode povećanja penisa, ali jedina uspešna i trajna metoda je hirurška metoda.

Dr. Marc Abecassis iz Pariza, najveći evropski ekspert koji dnevno poveća 4 do 5 penisa i kod kojega je dr Panfilov i naučio ovaj metod, ima ubedljivu rečenicu o ovoj metodi:

jedan centimetar u penisu kod muškarca znači jedan kilometar u njegovoj glavi. Kad nekome dodamo 1 – 2 km, nije mala stvar.

PRIPREMA: PRED OPERACIJU POVEĆANJA PENISA TREBA DA ZNATE…

Priprema pred operaciju podrazumeva besplatne konsultacije sa doktorom na kojima ćete razgovarati o istoriji bolesti, trenutnom zdravstvenom stanju, vašim željama i očekivanjama od zahvata kao i o mogućim operativnim tehnikama. Naši specijalisti odgovoriće na sva vaša pitanja i dati vam neophodne informacije o operativnom zahvatu. Predložiće vam najbolju metodu korekcije penisa, reći koje preglede treba da obavite i koji laboratorijski nalazi su neophodni pre operacije. Upoznaće vas sa mogućim komplikacijama i dati vam uputstva za brži oporavak.

Konsultacije su besplatne i otvorene za sve. Ukoliko želite da saznate nešto više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000. Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

OPERATIVNA TEHNIKA: KAKO POVEĆATI PENIS?

Operacija produženja i podebljanja penisa radi se tokom jednog zahvata, u opštoj anesteziji i traje 1 do 2 sata. Ukoliko se radi samo podebljanje penisa, radi se u uslovima analgosedacije i lokalne anestezije. Otprilike jedna trećina, čak do polovine penisa, nalazi se unutar tela. Kroz V rez ispod pubične kosti, iznad korena penisa, hirurškim se putem oslobađa ligament. Time se postiže produženje dela penisa koji je izvan tela. Produženje je individualno, odnosi se na penis u opuštenom stanju, a naši rezultati su od 1 do 3 centimetra. Od dužine ligamenta i njegove elastičnosti ovisi i stepen mogućeg produženja penisa i nije ovisan o volji operatera ili spremnosti pacijenta da plati više ili manje. Procena ligamenta se vrši tek za vreme operacije.

Anatomija penisa | Clinic Olymp

Anatomija penisa

Obim je takođe moguće povećati za 2 do 4 centimetra. Ovaj zahvat se radi uz pomoć specijalnih kanila kojima se pod kožu penisa ubrizgava sopstveno masno tkivo, prethodno uzeto sa unutrašnje strane butina (obogaćeno matičnim ćelijama). Kako se radi o sopstvenom tkivu, skraćeno je vreme oporavka, a infekcije i komplikacije svedene su na minimum. U prvih nekoliko meseci reabsorbira se oko 30% ubrizganog masnog tkiva, a procedura dopune masti može se ponoviti nakon 4 do 6 meseci.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Iako nakon operacije preporučamo jedan dan boravka u klinici, na kućno lečenje možete već nekoliko sati posle operacije. Prilikom povećavanja obima sopstvenim masnim tkivom, nastaju mikro-ožiljci u predkoži i na mestima gde se uzima masno tkivo. U slučaju produžavanja penisa, nastaje ožiljak u obliku slova „Y“ iznad korena uda i taj ožiljak ostaje skriven ispod stidnih dlaka. Povratak društvenim aktivnostima moguć je već par dana nakon operacije, a teže fizičke aktivnosti i sport ne preporučuju se tri nedelje nakon operacija. Pet nedelja nakon operacije obavezna je seksualna apstinencija. Iako su komplikacije izrazito retke, mogući rizici su modrice, krvarenja, otok, infekcije i povrede nerva.

PAKET: CENA POVEĆANJA PENISA

U Clinic Olymp konsultacije pred intervenciju su besplatne, a u cena operacije povećanja penisa uključuje pripreme za operaciju, anesteziju, samu intervenciju, ambulantno lečenje, savete za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i sve potrebne preglede i konsultacije u nedeljama i mesecima nakon operacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pogledajte na stranici Cenovnik ili nas pozovite na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O OPERACIJI PENISA

 • Trajanje operacije: 1 do 2 sata

 • Anestezija: Opšta anestezija

 • Boravak u klinici: Preporučeno 1 dan

 • Povratak društvenim aktivnostima: Nakon par dana

 • Povratak sportskim aktivnostima: Nakon 3 nedelje

 • Saveti za oporavak: OBAVEZNA seksualna apstinencija 5 nedelja nakon operacije

 SLIKE PRE – POSLE

RADNO VREME KLINIKE

PON – PET 9:00 – 18:00
SUB i NED Zatvoreno

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obratite nam se s poverenjem i dogovorite svoj termin za besplatne konsultacije.

  Potpisi dr Panfilov, dr Matejin, dr Lizatović i dr Peković-Zrnić
  KONTAKTIRAJTE NAS