LIFTING OBRVA

OBRVE

Pomažu nam da se namrštimo, nasmejemo, začudimo ili iznenadimo. A ponekad nam odmažu čineći da naše lice izgleda umorno, tužno i bezvoljno – obrve mogu napraviti ogromnu promenu u izrazu našeg lica. Mogu učiniti da delujemo mladoliko, sveže i vedro. Mogu nam pomoći da oslobodimo svoju lepotu!

PODIZANJE OBRVA: SVAKO LICE JE PRIČA ZA SEBE

Položaj obrva jedan je od najvažniih faktora izgleda lica i zato je korekcija obrva izuzetno tražena operacija. Iako spušten položaj obrva može biti urođen, najčešće je posledica prirodnog starenja kože. U oba slučaja, rezultat je utisak umornog, tmurnog lica. Podizanje obrva otvara oči što potencira estetiku i muškog i ženskog lica. Voleli biste da lik koji vidite u ogledalu paše onom koji oslikava vašu ličnost i temperament?

PRIPREMA ZA LIFTING OBRVA

Pre intervencije čekaju vas besplatne konsultacije sa doktorom. Svako lice je jedinstveno, pa i vaše ima svoju priču – naš stručan hirurški tim zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu ume da proceni najbolju metodu, ali i da pruži odgovore na sva vaša pitanja.

Konsultacije su besplatne i otvorene za sve. Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000. Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

OPERATIVNI ZAHVAT: KRATKO, BEZBOLNO I EFEKTIVNO

Operacija podizanja obrva najčešće se vrši ambulantno i u lokalnoj anesteziji, ponekad kombinovano sa intravenoznom analgosedacijom (polu-san). Traje do sat vremena. U zavisnosti od željenog oblika obrve, od gornje ivice obrve odstrani se jedna traka kože, ili u obliku polumeseca ili u obliku bajoneta. Tim zahvatom postiže se efekt nešto krupnijih očiju i izglačanog čela. Operacija se može izvesti samostalno, u kombinaciji sa celokupnim face liftingom, uz zatezanje očnih kapaka ili lifting čela. Obrve se mogu podići i endoskopski, a najprimerenija metoda određuje se nakon prvog pregleda u dogovoru sa hirurgom.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Već istog dana moći ćete da idete kući, a povratak redovnim aktivnostima moguć je već za koji dan nakon operacije. Komplikacije su retke. U prvim danima nakon operacije, obrve će možda biti više nego što smo zamišljali, ali će se vrlo brzo spustiti na željeni nivo. Može se pojaviti i edem, kao i hematomi koji će se povući u roku od nedelju dana. U prvih 24 sata nakon operacije, preporučuje se nanošenje hladnih obloga, a teže fizičke napore treba izbegavati par nedelja.

PAKET: KOLIKO KOŠTA KOREKCIJA OBRVA?

U Clinic Olymp konsultacije pred intervenciju su besplatne, a cena operacije podizanja obrva uključuje pripreme za operaciju, anesteziju, samu intervencija, ambulantno lečenje, savete za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i sve potrebne preglede i konsultacije u nedeljama i mesecima nakon operacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pozovite nas na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O OPERACIJI OBRVA

 • Trajanje operacije: do 1 sat

 • Anestezija: lokalna anestezija, ponekad kombinovano sa intravenskom analgosedacijom (polu-san)

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Povratak društvenim aktivnostima: Nekoliko dana nakon zahvata

 • Saveti za oporavak: Hladni oblozi prvih 24h, izbegavanje fizičkih napora i prejakog sunca

 • 1. kontrola: 3 – 5 dana

 • 2. kontrola: 10 – 14 dan (vađenje konaca)

 • Preporuka: ne putovati daleko do druge kontrole

oslobodi svoju lepotu

  REZERVIŠI NA VREME SVOJ TERMIN BESPLATNIH KONSULTACIJA

Pozovi nas ili pošalji upit preko kontakt forme i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obrati nam se s poverenjem i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

  KONTAKTIRAJ NAS