PODIZANJE GRUDI

PODIZANJE GRUDI | ZATEZANJE GRUDI

Podizanje grudi ili mastopeksija je operativni zahvat kojim se opuštenim grudima vraća jedrina, čvrstoća, daje novi izgled i položaj. Opuštene grudi nastaju zbog prirodnog procesa starenja, posle dojenja ili znatnog smanjenja telesne težine, na početku menopauze ili posle prekida hormonske terapije.

PRIPREMA: OBOSTRANIM RAZUMEVANJEM DO NAJBOLJIH REZULTATA

Ukoliko ste se odlučili za ovaj zahvat, da bismo se uverili da će operacija proći baš onako kako ste zamislili, važno je da obavimo detaljan razgovor i pregled.
Na prvim konsultacijama sa našim hirurgom razgovaraćete o mogućim rešenjima, metodama i tehnikama operacije. Naš hirurg iscrpno će odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati Vam neophodne informacije.

OPERATIVNA TEHNIKA: ŠTA TREBA DA ZNATE

Intervencija podizanja grudi izvodi se pod opštom anestezijom i traje od 2 do 4 sata. Prilikom ove operacije, višak kože se uklanja, a bradavice se podižu. Time se postiže jedriji i puniji izgled grudi. Postoji nekoliko tehnika podizanja grudi, a najpogodniji operativni metod za Vas određuje se na konsultacijama koje prethode intervenciji.

Ujednačenost dojki nakon operacije je imperativ, a kod svih tehnika koje primjenjujemo u Clinic Olymp, pažnja je usmerena i na skraćivanje i kvalitet hirurških rezova. Kako bi se postigli još bolji rezultati, intervencija podizanja grudi često se kombinuje sa zahvatom povećanja grudi.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Nakon operacije sledi boravak na našoj klinici pod stručnim nadzorom 24-48 sati. Zatim sledi otpust na kućno lečenje. Specijalni grudnjak, koji ćete dobiti na našoj klinici, nosi se narednih mesec dana. Prvih nedelju do dve dana od izvršenog zahvata intenzitet bola može varirati, ali se on kupira upotrebom analgetika po preporuci naših lekara. Konci se skidaju nakon 10 do 14 dana. Kada se ožiljci u potpunosti formiraju preporučuje se korišćenje kreme protiv stvaranja grubih ožiljaka. Osetljivost bradavica u određenom periodu postoperativno može biti umanjena, ali će se njihov senzibilitet vratiti nakon izvesnog vremena. Povratak svakodnevnim aktivnostima moguć je nakon 10-14 dana, a sportske aktivnosti treba izbegavati prvih 6 nedelja. Pri povratku sportskim aktivnotima specijalni grudnjak je obavezno nositi u toku obavljanja istih.

PAKET: CENA PODIZANJA GRUDI

U Clinic Olymp konsultacije pred intervenciju su besplatne, a u cena operacije podizanja grudi uključuje pripreme za operaciju, anesteziju, samu intervenciju, ambulantno lečenje, savete za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i sve potrebne preglede i konsultacije u nedeljama i mesecima nakon operacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pozovite nas na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O PODIZANJU GRUDI

 • Trajanje operacije: 2 do 4 sata

 • Anestezija: Opšta anestezija

 • Boravak u klinici: 1 dan

 • Povratak društvenim aktivnostima: Nakon 10-14 dana

 • Povratak sportskim aktivnostima: Nakon 6 nedelja

 • Saveti za oporavak: Mirovanje, redovno uzimanje propisane terapije, pridržavanje saveta naših lekara.

RADNO VREME KLINIKE

PON – PET 9:00 – 18:00
SUB i NED Zatvoreno

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obratite nam se s poverenjem i dogovorite svoj termin za besplatne konsultacije.

  KONTAKTIRAJTE NAS