UKLANJANJE OŽILJAKA NA LICU

TRETMAN ATROFIČNIH OŽILJAKA NA LICU HIJALURONSKIM FILEROM

Hijaluronska kiselina primenjuje se kod uklanjanja ožiljaka koji su nastali kao posledica povrede, upala, opekotina i akni. Koža na mestu ožiljka je izobličena i neravnomerne površine, a nakon tretmana ožiljci se stapaju sa okolnom kožom, postaju manje uočljivi i mekši, dok nepravilnosti okolne kože postaju manje vidljive. Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u vezivnom tkivu kože i znatno doprinosi elastičnosti, hidrataciji i tonusu tkiva, a fileri se vrlo uspešno primenju i u cilju ispravljanja nepravilnosti na koži. Hijaluronski dermalni fileri u našem telu razgrađuju se na prirodan i bezbedan način i u potpunosti se resorbuju. Jedna od prednosti ovih filera je činjenica da nisu trajni i nisu životinjskog porekla, pa za razliku od kolagenskih filera, pre tretmana testiranje na alergije nije potrebno.

Efekti traju od 9 do 12 meseci u zavisnosti od vrste preparata koji se upotrebljava, ali i brzine vašeg metabolizma.

PRIPREMA: ŠTA TREBA DA ZNATE PRE TRETMANA?

Ožiljci se razlikuju po načinu nastanka, dubini, širini, obliku, i svaki zahteva individualni pristup. Doktor Dario Lizatović će na besplatnim konsultacijama uraditi detaljnu analizu vašeg lica, pa u odnosu na vaše želje i očekivanja, ali i realne mogućnosti, predložiti militražu hijalurona. Razgovaraćemo o vašem zdravstvenom stanju, prethodnim intervencijama i prikupiti neophodne informacije zahvaljujući kojima ćemo postići najbolje rezultate. Pred tretman bi bilo poželjno da prestanete da pušite, te obratite posebnu pažnju na hidrataciju kože. Pred sam zahvat neophodno je da skinete svu šminku sa lica.

Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000. Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

TEHNIKA IZVOĐENJA ZAHVATA: KAKO ĆEMO UKLONITI OŽILJKE FILERIMA?

Na područje koje ćemo tretirati, doktor će naneti anestetsku kremu i ostaviti je da deluje oko 15 minuta, da ne biste osećali bol ili nelagodnost tokom zahvata. Nakon toga će detaljno očistiti vaše lice i započeti aplikaciju dermalnih filera, koristeći specijalnu tehniku kombinovanih uboda.  Kako bi se postigao efekat izravnjavanja površine ožiljaka, za popunjavanje se koriste hijaluroni određene gustine i lagane strukture, zahvaljujući kojima se postiže željeni volumen i tonus kože. Zahvat je bezbolan i traje do 30 minuta.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Odmah nakon aplikacije filera moći ćete da se vratite uobičajenim aktivnostima. Nuspojave su veoma retke, ali se može javiti blago crvenilo i osećaj zatezanja na mestu aplikacije filera. Navedene neugodnosti povlače se par sati nakon tretmana. Moguća je i pojava oteklina, kao i hematoma koji nestaju dva do tri dana od zahvata. Savetujemo da nedelju dana posle tretmana izbegavate masaže, estetske, kozmetičke i laserske postupke. U tom periodu zabranjeno je korišćenje solarijuma i saune.

PAKET: KOLIKO KOŠTA UKLANJANJE OŽILJAKA HIJALURONOM?

Konsultacije su besplatne, a u cenu paketa spadaju pripreme za tretman, sam tretman, saveti za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i svi potrebni pregledi i konsultacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pozovite nas na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O UKLANJANJU OŽILJAKA HIJALURONOM

 • Trajanje tretmana: do 30 minuta

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Povratak društvenim aktivnostima: Odmah nakon tertmana

 • Zadržavanje efekata tretmana: 9 do 12 mjeseci

 • Saveti za oporavak: Nedelju dana nakon tretmana izbegavati masaže i druge estetske i kozmetičke postupke, te korišćenje solarijuma i saune

 SLIKE PRE – POSLE

RADNO VREME KLINIKE

PON – PET 9:00 – 18:00
SUB i NED Zatvoreno

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obratite nam se s poverenjem i dogovorite svoj termin za besplatne konsultacije.

  KONTAKTIRAJTE NAS