KOREKCIJA PODBRATKA

OPERACIJA PODBRATKA

Bez obzira na to koliko se trudimo da izgubimo na težini, izražen podbradak ponekad ostaje nerešiv problem.  Zbog efekta viška kože i gubljenja prirodne linije vrata, mnogi se odlučuju za kratak, precizan i mali hiruški zahvat – uklanjanje podbratka. Korekcija podbratka se vrši samo liposukcijom ili liposukcijom u kombinaciji sa dodatnom korekcijom zatezanja. A koji će metod biti idealan baš za vas?

PRIPREMA: VAŽNO JE DA ZNATE

Cilj naše prve, besplatne konsultacije je da razgovaramo o mogućim rešenjima, odgovorimo na vaša pitanja i pružimo sve neophodne informacije. Prilikom pregleda hirurg određuje pokretljivost kože, na osnovu čega se obim zahvata može povećati ili smanjiti.

Konsultacije su besplatne i otvorene za sve. Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000. Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

OPERATIVNA TEHNIKA: KAKO SE UKLANJA PODBRADAK?

Operacija podbratka izvodi se u lokalnoj ili eventualno uz analgo-sedaciju (polu-san) i spada u grupu manjih hiruških zahvata. Sam metod bira se u odnosu na vaše želje, ciljeve i starosnu dob – u nekim slučajevima se korekcija podbratka može izvesti liposukcijom (usisavanjem masnog tkiva), a ponekad su potrebni obimniji hirurški zahvati i dodatne korekcije. Dok je živeo i radio u Nemačkoj, dr Dimitrije Panfilov sam je sebi, pred kamerama RTL televizije, obavio liposukciju podbratka i tako dokazao bezbednost ovog zahvata.

Ukoliko se radi samo liposukcija podbratka, ožiljci su gotovo neprimetni i izgledaju poput mladeža. Kod starijih osoba uz odstranjivanje masnih naslaga često se odstranjuje i višak kože, a u tom slučaju se najefektniji rezultati ostvaruju u kombinaciji sa face-liftingom ili zatezanjem vrata. Budući da se pri odstranjivanju viška kože rez pravi ispod brade, nakon intervencije biće neuočljiv, a po potrebi ga je moguće lako prekriti šminkom.

OPORAVAK I MERE OPREZA: MINIMALAN RIZIK – MAKSMALAN OPORAVAK

Već nekoliko sati nakon korekcije podbratka možete ići kući. Nedelju do dve dana posle operacije, savetuje se nošenje kompresivnog zavoja kako bi se postigli najbolji rezultati i ubrzao proces oporavka. Sledećih mesec dana potrebno je da nosite kompresivni zavoj noću i izbegavate zahtevnije fizičke aktivnosti.

PAKET: KOLIKO KOŠTA LIPOSUKCIJA PODBRATKA?

Konsultacije pred intervenciju su besplatne, a cena uklanjanja podbratka uključuje pripreme za operaciju, anesteziju, samu intervenciju uklanjanja podbratka, ambulantno lečenje, savete za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i sve potrebne preglede i konsultacije u nedeljama i mesecima nakon operacije

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pozovite nas na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O LIPOSUKCIJI PODBRADKA

 • Trajanje operacije: do 2 sata

 • Anestezija: Lokalna uz eventualnu analgo-sedaciju (polu-san)

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Povratak društvenim aktivnostima: 6 do 7 dana

 • Saveti za oporavak: Nošenje kompresivnog zavoja

 • 1. kontrola: 6 – 7 dana od operacije (vađenje konaca, ukoliko se radi i rez)

 • Preporuka: ne putovati daleko barem do prve kontrole

oslobodi svoju lepotu

  REZERVIŠI NA VREME SVOJ TERMIN BESPLATNIH KONSULTACIJA

Pozovi nas ili pošalji upit preko kontakt forme i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obrati nam se s poverenjem i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

  KONTAKTIRAJ NAS