HARMONIZACIJA LICA - FACE STYLING

ESTETSKA HARMONIZACIJA LICA: LICE KAO MOZAIK

Harmonizacija lica se postiže primenom više metoda kao što su facelifting, lifting čela, zatezanje kapaka, korekcija usana, operacija brade, povećanje jagodica, korekcija ušiju, harmonizacija lica sopstvenim masnim tkivom – lipofiling, hijaluronom, botoksom i kolagen stimulatorima poput Crystalys Calcium Hydroxyapatitea. Vaše lice je jedinstveno, a želje i zamisli treba da se podudaraju sa realnim mogućnostima hirurga. I zato je važno da se pre intervencije dobro razumemo i obavimo detaljne preglede.

PRIPREMA: ŠTA TREBA DA ZNATE

Podaci o trajanju operacije, anesteziji, dužini boravka u klinici i postoperativnom periodu zavise od kombinacije intervencija i razlikuju se od slučaja do slučaja. Ipak, ono što uvek prethodi operaciji su besplatne konsultacije. Naš hirurg obaviće detaljan razgovor i pregled kako bi utvrdio koje metode će dati najbolji rezultat, daće vam odgovore na sva pitanja i informisati vas o svakom koraku.

Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000. Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

OPERATIVNA TEHNIKA

Metodom Face-styling ne mogu se otkloniti sve bore na licu i zbog toga se radi kombinacija sa ostalim zahvatima, kao na primer:

 • Exsoderm-Peeling
 • Ispravljanjem manjih, vertikalnih bora oko usana dijamantskim rotorom
 • Ubrizgavanjem različitih materijala kao sopstveno masno tkivo – lipofiling; hijalurona u bore u predelu od krila nosa ka uglu usana te botoksa u mišiće gornje polovine lica, u predelu čela i oko očiju.

Po „Guerrerosantos/Kolmen“ razrađenoj metodi, 60-80 odsto presađenih ćelija vlastitog masnog tkiva može trajno preživeti što omogućava harmonično struktuiranje lica. Tom metodom možemo povećati usne, jagodične kosti, ukloniti male bore iznad gornje usne i čeone bore. Takođe je primenljiva i kod podmlađivanja ruku ili povećanja penisa. Ukoliko je u pitanju korekcija neharmoničnog profila lica, kombinuje se nekoliko operativnih tehnika, a njihov odabir zavisi od procene hirurga nakon konsultacija.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Podaci o postoperativnom oporavku zavise od kombinacije operacija i razlikuju se od slučaja do slučaja. Ukoliko je u pitanju modeliranje lica sopstvenim masnim tkivom (mikrolipofiling), intervencija je izuzetno neagresivna i traje do 2 sata. U klinici se boravi ambulantno. Analgo-sedacija u polubudnom stanju kombinuje se sa lokalnom anestezijom. 2 mini ožiljka u preponama (zbog uzimanja masnog tkiva) i 2 do 4 mikro ožiljka na licu, nakon nekog vremena postaju potpuno neprimetni. Povratak društvenim aktivnostima moguć je već nakon dva do četiri dana.

PAKET: CENA ZA FACE STYLING

Konsultacije su besplatne, a cena zahvata estetske harmonizacije lica obuhvata pripreme za operaciju, anesteziju, same intervencije, ambulantno lečenje, obuku za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i sve potrebne preglede i konsultacije u nedeljama i mesecima nakon operacije.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pogledajte na stranici Cenovnik ili nas pozovite na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju.

KRATKO O FACE STYLINGU

Trajanje zahvata i vreme oporavka zavise od kombinacije operacija i razlikuju se od slučaja do slučaja.

Za modeliranje lica sopstvenim masnim tkivom (mikrolipofiling):

 • Trajanje intervencije: do 2 sata

 • Anestezija: Analgo-sediranje u polubudnom stanju kombinovano sa lokalnom anestezijom

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Povratak društvenim aktivnostima: Nakon 2 do 4 dana

 • Saveti za oporavak: Obavezno izbegavati alkohol i cigarete

 SLIKE PRE – POSLE

oslobodi svoju lepotu

  REZERVIŠI NA VREME SVOJ TERMIN BESPLATNIH KONSULTACIJA

Pozovi nas ili pošalji upit preko kontakt forme i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

DOGOVORI BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obrati nam se s poverenjem i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

  Potpisi dr Panfilov, dr Matejin, dr Lizatović i dr Peković-Zrnić
  KONTAKTIRAJ NAS