HARMONIZACIJA LICA - FACE STYLING

NEŠTO VIŠE O LIPOFILINGU LICA

Vaše lice je jedinstveno, a želje i zamisli treba da se podudaraju sa realnim mogućnostima hirurga. I zato je važno da se pre intervencije dobro razumemo i obavimo detaljne preglede.

Ukoliko niste još uvek odlučni da se podvrgnete “invazivnijim” metodama podmlađivanja lica, popunjavanje lica Vašim vlastitim masnim tkivom je idealan put ka svežijem, vedrijem I mlađem licu.

PRIPREMA: ŠTA TREBA DA ZNATE

Naš hirurg obaviće detaljan pregled i razgovor sa Vama kako bi utvrdio tačnu indikaciju, saslušao Vaše želje i očekivanja, dao Vam odgovore na sva Vaša pitanja i informisao Vas o svakom budućem koraku do idealnog rezultata.

Ukoliko želite da saznate više o našem prvom susretu, detaljnije informacije možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000. Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

OPERATIVNA TEHNIKA

Sopstveno masno tkivo najčešće uzimamo sa unutrašnje strane butina, s obzirom da je ono upravo na tim mestima „najkvalitetnije“. Ovo se posebno odnosi na ženski pol, čije masno tkivo je u ovim predelima posebno obogaćeno nakupinom visokog nivoa ženskog polnog hormona-estrogena. Poznajući uloge i prednosti ovog hormona, možemo reći da lice obogaćeno ovakvim tkivom dobija more sjaja, svežine, jedrine i putenosti, što će razveseliti svaku ženu.

Sama procedura podrazumeva ekstrahovanje masnog tkiva metodom liposukcije, koje se zatim centrifugira, filtrira, i konačno implementira u određene regije lica pomoću specijalizovanih kanila.

Nakon izvesnog vremena postoji mogućnost da će određena količina masti (oko 30%) iz lica biti resorbovana. To nam je dovoljan razlog da, u toku operativnog zahvata, uvek liposukcijom uzimamo malo veću količinu masti nego što nam je potrebna u primarnom aktu lipofilinga lica. Preostali filtrat čuvamo u specijalnim uslovima 6-8 meseci, što Vam daje mogućnost za eventualnu dodatnu korekciju (dopunu lica).

OPORAVAK I MERE OPREZA

Modeliranje lica sopstvenim masnim tkivom (lipofiling) je zahvat koji isključuje “klasične hirurške rezove”, što ga čini minimalno agresivnim. Traje do 2 sata. U klinici se boravi ambulantno. Postoje 2 mini ožiljka u preponama (zbog uzimanja masnog tkiva) i 2 do 4 mikro ožiljka na licu, koji nakon nekog vremena postaju potpuno neprimetni. Povratak društvenim aktivnostima moguć je već nakon nekoliko dana.

PAKET: CENA ZA LIPOFILING

Mirovanje, redovno uzimanje propisane terapije, pridržavanje saveta naših lekara.

Uvek ste dobrodošli i uvek možete računati na nas!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pozovite nas na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju.

KRATKO O FACE STYLINGU

Trajanje zahvata i vreme oporavka zavise od kombinacije operacija i razlikuju se od slučaja do slučaja.

Za modeliranje lica sopstvenim masnim tkivom (mikrolipofiling):

 • Trajanje intervencije: do 2 sata

 • Anestezija: Analgo-sediranje u polubudnom stanju kombinovano sa lokalnom anestezijom

 • Boravak u klinici: Ambulantno

 • Povratak društvenim aktivnostima: Nakon 2 do 4 dana

 • Saveti za oporavak: Obavezno izbegavati alkohol i cigarete

oslobodi svoju lepotu

  REZERVIŠI NA VREME SVOJ TERMIN BESPLATNIH KONSULTACIJA

Pozovi nas ili pošalji upit preko kontakt forme i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obrati nam se s poverenjem i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

  KONTAKTIRAJ NAS