NAŠ TIM

Uz Vaš optimizam i poverenje, najvažniji preduslov za uspešnu operaciju s kvalitetnim rezultatom je stručan, harmoničan i iskusan tim na čelu s vrhunskim plastičnim hirurzima. Naš tim sastavljen je od pomno biranih vrhunskih specijalista estetske, plastične i opšte hirurgije, iskusnih anesteziologa i medicinskih sestara.

Svi članovi našeg tima su vrhunski stručnjaci, ali su pre svega topli i dobri ljudi, koji slušaju i zaista čuju Vaše želje. Za vreme celog tretmana Vi ste naš partner. Atmosfera u našoj klinici je kao u složnoj porodici, ali ta ljudska bliskost nije tu da zameni profesionalnost, nego da je upotpuni.

Mr sci. dr Predrag Matejin

Specijalista estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije

matejin@clinicolymp.com 

Dugo smo tražili i pronašli smo najboljeg  Dr Predraga Matejina.

Sestre iz hirurške sale kažu da je “jedan od najboljih sa kojim su radile, prava fina novosadska škola lekara, jako pedantan i pažljiv od prve konsultacije, kod svakog šava pa sve do završne kontrole i posle – Gospodin sa skalpelom”. Medicinski fakultet završio u Novom Sadu, a plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju specijalizirao u Novom Sadu i Beogradu.

Uz srpski, govori engleski, ruski i slovački jezik. Voli sport, pecanje i boravak u prirodi, obradu drveta i rad u bašti, što mu, kako kaže, pomaže da odmori ali i da vežba ruke i koncentraciju. Veliko iskustvo stekao je radeći u nekoliko klinika, neprestano se usavršava, a osim kod hirurških zahvata, značajan rezultat i priznanja ostvario je na polju neinvazivnih tretmana. Pacijenti za njega vole da kažu da je pun razumevanja, jako pozitivan, prijatan, pristupačan, topao i pažljiv, što ga uz veliko znanje, veštinu i iskustvo koje ima, čini kompletnim i vrhunskim hirurgom.

Dr Predrag Matejin rođen je 1963. godine u Zrenjaninu. Uz specijalizaciju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, magistrirao je hirurgiju šake.

Član je svih važnijih domaćih i međunarodnih strukovnih asocijacija plastičnih hirurga (SRBPRAS, SRBSAPS, IPRAS, ISAPS, EPRAS).

U privatnoj praksi radi od 2001 godine. Obavio je nebrojeno puno svih vrsta hirurških intervencija, koristeći najsavremenije metode i tehnike, koje i dalje pasionirano usavršava prateći savremene tokove i usvajajući aktuelne svetske standarde plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije učešćem na brojnim domaćim i svetskim kongresima i simpozijumima.

Dugogodišnje iskustvo u primeni i stručnom usavršavanju u oblasti neinvanzivnih i nehirurških tretmana hijaluronom i botoksom učinilo ga je jednim od vodećih i priznatijih stručnjaka na tom polju u Srbiji.

“Medicina i to što ona predstavlja u suštini, pomaganje ljudima, lečenje ljudi, mi je uvek bio motiv, a plastična hirurgija predstavlja nešto što je spoj i medicine i estetike i umešnosti, na neki način vajarstva, samo u ovom slučaju sa živim tkivom, ne sa kamenom, drvetom i sličnim stvarima. Volim da stvaram nešto novo, nešto bolje, nešto lepše i da se usavršavam u svakom smislu, a naravno da me najviše ispunjava kada su mi pacijenti zadovoljni. To zadovoljstvo pacijenata nakon što uz moju pomoć prevaziđu neka svoja nezadovoljstva, to mi nekako daje snagu i potvrdu da sam na dobrom putu, daje mi snagu da nastavim dalje. Da li je do tog zadovoljstva pacijenta dovela hirurška ili nehirurška, neinvanzivna metoda, meni je manje bitno.” – dr Matejin

Dr med. Dario Lizatović

Specijalista Opšte, estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije

lizatovic@clinicolymp.com 

Dr Dario Lizatovic I Clinic Olymp

Opštu hirurgiju specijalizirao je u Osijeku, da bi potom u zagrebačkoj „Sveučilišnoj Bolnici Rebro“specijalizirao i plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju . Iza doktora Daria Lizatovića već je petnaest godina iskustva .

Dugogodišnji je načelnik Odeljenja za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u „ Kliničko-bolničkom centru Osijek“. Učestvovao je na mnogobrojnim kongresima i simpozijumima širom sveta.

Dr Lizatović  je pre svega ponosni otac četvoro dece.

Član je svih važnijih strukovnih udruženja u Hrvatskoj, a licenciran je za rad u Hrvatskoj i Srbiji.

Uz dokazane hirurške kvalitete, veoma je posvećen neinvazivnim metodama podmlađivanja kao što su estetski tretmani hijaluronom,botoxom ili vlastitim masnim tkivom, pri tome postižući izuzetno harmonične rezultate sa pravim osećajem za meru i lepo.

Prof. dr sc med. Vesna Peković Zrnić

Specijalista anesteziologije

pekovic.zrnic@clinicolymp.com

Dr Vesna Peković Zrnić I Clinic Olymp

Bila je osnivač i rukovodilac Centra za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola kod dece, pri Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Od 1982. do 2012. godine bila je član Katedre za hirurgiju na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, gde je 2004. godine postala i redovni profesor. Dugogodišnji je član ispitnih komisija za polaganje specijalističkih ispita iz anesteziologije i reanimatologije na ovom fakultetu.

Svoje stručno i teoretsko znanje sticala je na mnogobrojnim stručnim i naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu. Saradnik je u pisanju nekoliko udžbenika iz domena svoje struke.

Od 2012. godine radi kao lekar specijalista anesteziolog u Specijalnoj bolnici za plastičnu hirurgiju «Clinic Olymp» u Novom Sadu.

U «Enciklopediji Novog Sada», akademika D. Popovića (Matica Srpska 2002.) svrstana je u značajne građane Novog Sada, a takođe je u okviru projekta Srpska enciklopedija XX veka, urednika Milene Miladinović, predstavljena u Biografskom leksikonu Poznati srpski lekari (1730. – 2005.).

Većina pacijenata više se boje anestezije nego samog operativnog zahvata, zato je uloga Prof. Peković još značajnija, jer je njeno veliko znanje i iskustvo upotpunjeno ljudskim pristupom i toplinom kojom uliva poverenje i sigurnost.

S ponosom možemo reći da je dugogodišnji, a sada pridruženi povremeni član našeg tima jedan od najboljih anesteziologa u državi, prof. dr sc.med. Vesna Peković Zrnić. Anesteziologiju i reanimaciju specijalizirala je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, gde je odbranila i svoju magistarsku tezu, a potom i doktorsku disertaciju. Prof.dr sc.med. Vesna Peković Zrnić jedan je od prvih pedijatrijskih anesteziologa u zemlji. Osnivač je i prvi načelnik odeljenja intenzivne terapije na Klinici za dečiju hirurgiju u Novom Sadu od 1988. do 1994. godine.

Dr med. Kristina Crnjanski

Specijalista anesteziologije sa reanimatologijom

Dr med. Kristina Crnjanski, anesteziolog i reanimatolog , ima iza sebe 37 godina radnog staža . U našoj ustanovi je radila u periodu od 2008. do 2012. godine i ponovo je član našeg tima od 2021.  godine.

Opštu praksu u trajanju od 3 godine je odradila u Medicinskom centru Novi Kneževac.

Anesteziološku praksu je započela u Opštoj bolnici Subotica u kojoj je radila 11 godina.

3 godine je radila kao anesteziolog na Grudnoj hirurgiji Instituta za plućne bolesti Vojvodine i 16 godina kao anesteziolog na Institutu za onkologiju Vojvodine.

dr Dragana Leković Stojanov

Kao pravo osveženje, u našu ekipu dolazi i Dragana Leković Stojanov.

Lekar, specijalizant plastične hirurgije i novi osmeh na našoj Klinici. Sigurni smo da će svojim osmehom uspeti i vas da osvoji. Profesionalnost, autoritet, pristupačnost i susretljivost su neodvojivi delovi njene ličnosti.

Dragana će vas pratiti na vašem ličnom putu zdravlja i lepote, fokusirajući se na vaše potrebe i zahteve, ali i na vaše sumnje. Zato su dijalog i slušanje zaštitni znaci njenog rada.

Kombinacijom znanja sa strašću i željom da usreći druge, Dragana u potpunosti uliva poverenje pacijentima.

Jovanka Budimir

Pedijatrijska  sestra – instrumentarka

Od samih početaka i otvaranja Specijalne bolnice za plastičnu hirurgiju Clinic Olymp, 2007. godine, sestra Jovanka predstavlja deo našeg tima.

Veliko iskustvo sticala je dugo godina radeći kao glavna organizaciona medicinska sestra -instrumentarka na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Njena organizovanost i savesnost omogućava idealnu operativnu pripremu koja izuzetno pomaže da operacija prodje uspešnije i brže.

Stana Kosanović

medicinska sestra-anestetičarka

Prisustvo naše iskusne i vredne Stane Kosanović deluje gotovo jednako smirujuće kao i anestezija.
Svoje bogato radno iskustvo sticala je u najtežim situacijama radeći 3 godine u intenzivnoj jedinici hirurgije Kliničkog centra Vojvodine, zatim dugo godina i u operacionoj sali kao glavni anestetičar.

Osim u operacionoj sali, njena kompetencija i «laka ruka» pre i postoperativne trenutke čini ugodnijima, a blaga narav čini je omiljenom sestrom kako među članovima tima tako i među pacijentima.

Sanja Panfilov

sekretarica 

Sanja je naš slavuj velikog srca, veliki ljubitelj književnosti i duša naše klinike. Puna razumevanja i zarazne vedrine pružiće vam sve potrebne informacije, telefonom ili uživo, na čak četiri jezika.
Prvi poziv ili dolazak na kliniku mnogima često bude nelagodan, a Sanjino dugogodišnje iskustvo vođenja klinika u Bonn-u i Novom Sadu, odlično poznavanje materije, iskustvo komunikacije s pacijentima, istančan osećaj i bezgranično razumevanje, čine je osobom koja i te trenutke pretvori u ugodne i koju jednostavno zavolite i želite uz sebe.

Sunčica Damjanović

medicinska sestra

suncica@clinicolymp.com

Sunshine, kako joj tepaju naši pacijenti, kao što joj i samo ime kaže, pravo je sunce koje greje i vedri. Iskustva joj ne nedostaje-radila je na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, gde je počela da ga stiče, a već duži niz godina temelji ga kod nas. Sunčica je na čelu našeg iskusnog tima sestara i tu je da Vam pruži sve potrebne informacije, potpunu negu na našoj klinici i Vašu posetu nama učini još prijatnijom.

Sandra Simičić

medicinska sestra

Osmeh, vedrina i lepa reč je Sandrina dobrodošlica za Vas. Uz nju je siguran i prijatan boravak kod nas zagarantovan. Emotivna, nežna i srdačna-baš kao što i jeste u opisu posla medicinske sestre. Krasi je bezgranično razumevanje i momentalna spremnost na svaku vrstu pomoći.

Zorka Gobeljić

medicinska sestra

Naša Zorka je naš „zmaj“. Srdačna, velikodušna, puna informacija i spremnih odgovora na Vaša pitanja. Na njen osmeh nećete ostati ravnodušni. Tačna, jasna i glasna neće propustiti da Vas informiše o svemu što je potrebno da znate vezano za boravak kod nas. Uvek otvorena za razgovor, spremna da o Vama brine u potpunosti i na najbolji mogući način.

Marija Bajić

medicinska sestra

Kao diplomirani organizator zdravstvene nege stručnosti joj ne nedostaje, stoga će Marijina briga o Vama biti besprekorna. Vedrog duha, uvek nasmejana i spremna na šalu-u pauzi od svojih zaduženja koje obavlja savesno i sa puno posvećenosti. Marijina „terapija bola“ je smirenost i sigurnost koje pruža svakom našem pacijentu.

Svjetlana Plećaš

higijeničarka

Neizostavan deo našeg tima je i naša Ceca. Kao sterilitetni fanatici postigli smo, zahvaljujući i Ceci, besprekorne operacione uslove, kao i to da je infekcija u našoj klinici, praktično, strana reč.

UPOZNAJTE NAS

oslobodi svoju lepotu

  REZERVIŠI NA VREME SVOJ TERMIN BESPLATNIH KONSULTACIJA

Pozovi nas ili pošalji upit preko kontakt forme i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

RADUJEMO VAM SE KAO PRIJATELJIMA

TO JE ONO ŠTO MI PODRAZUMEVAMO POD „PRIVATNOM“ KLINIKOM

Često se događa da nas klijenti ljube pri odlasku iz klinike, a to nas posebno raduje, jer steći pacijente je lako, ali izgraditi topao, prijatan i kvalitetan odnos, steći poverenje i prijatelje – to je malo teže. Radujemo se ako nas i nakon završne kontrole ponovo posetite, svratite na kafu, kapućino ili sok.

OSLOBODI SVOJU LEPOTU

Kontaktiraj nas već danas i na vreme rezerviši termin BESPLATNIH konsultacija

    Dodajte fotografiju (.png ili .jpg datoteka veličine do 2 Mb)

    Sva polja su obavezna. Vaša privatnost nam je bitna.