Zašto je BBL metoda toliko popularna?

Zato što pruža višestruke benefite, pa ne samo da dobijate oblikovanu zadnjicu, već i lepše oblikovano celo telo. Kako to?…

 

Zašto je BBL metoda toliko popularna?

Zato što pruža višestruke benefite, pa ne samo da dobijate oblikovanu zadnjicu, već i lepše oblikovano celo telo. Kako to? Tako što se masno tkivo, koje se koristi za povećanje zadnjice, metodom manuelne liposukcije najčešće uzima iz regije struka, čime se struk značajno sužava i tako vizuelno ističe zadnjica. Osim iz predela struka, masno tkivo moguće je uzeti i iz regija butina i stomaka, te tako dodatno oblikovati figuru i telo.

Pored gore navedenog razloga, mnoge osobe se odlučuju za brazilsko podizanje zadnjice zbog činjenice da se ne koriste veštačka tkiva, poput silikona, već isključivo sopstveno masno tkivo, pa samim tim i telo lakše prihvata promenu. Kad smo kod popularnosti, nemoguće je nespomenuti Sestre Kardašian, koje su i same pristupile ovom zahvatu i zbog kojih su mnogi poželeli da imaju baš takve, upadljive i zanosne obline.

 

Kako rezultati ove popularne metode izgledaju u praksi – našoj praksi:

 

 

Kako da znate da li ste kandidat za BBL?

Ukoliko imate višak sala na bokovima, stomaku i leđima, dobrog ste zdravstvenog stanja i želite da podignete i oblikujete zadnjicu – savršen ste kandidat za ovaj zahvat.

 

Kako izgleda proces?

Liposukcija masnog tkiva izvodi se pažljivo i sa malom snagom usisnog aspiratora. Za zadovoljavajući finalni rezultat, potrebno je uzeti dovoljno masnog tkiva, najčešće između 1500 i 2500ml. Masno tkivo se zatim obrađuje posebnom tehnikom centrifugiranja te time izdvaja od drugih tečnosti, krvi i oštećenih masnih stanica. Izdvojeno zdravo i kvalitetno masno tkivo se zatim polako i malim kanilama ubrizgava u predeo zadnjice. Ubrizgavanje se izvodi u više etapa, kako bi se zadnjica lepo oblikovala a masno tkivo rasporedilo u željene regije.

 

 

Da li je operacija bezbedna?

Kao i uvek kada se pojavi novina na polju estetske hirurgije, i nakon pojave BBL-a bilo je u medijima reči o tome da je ovaj zahvat opasan. Važno nam je da kažemo da ovaj zahvat, ukoliko se radi u skladi sa pravilima struke, nije ništa opasniji od drugih. I zato, ako se odlučite za BBl, odaberite iskusnog, ozbiljnog i kvalitetnog estetskog hirurga sa kojim neće biti mesta za strepnju.

 

Da li ćete imati ožiljke nakon operacije?

Budući da procedura ne uključuje pravljenje reza, već samo nekoliko uboda, ožiljci su skoro sasvim nevidiljivi i nalaze se u „skrivenim“ regijama.

Proces oporavka traje od dve do šest nedelja. Prve dve nedelje neophodno je izbegavati sedenje i ležanje na leđima (zadnjici), dok se prvih mesec dana nosi kompresivni steznik. Nakon nekoliko nedelja potrebno je upražnjavati masažu i limfnu drenažu regije zadnjice i regije trbuha. Sve neugodnosti povlače se nakon tri nedelje.

 

Pogledajte i video u kojem vam je dr Matejin pričao o Brazilskom podizanju zadnjice (Brasilian Butt Lift)

 

 

..a više o zahvatu pročitajte na https://clinicolymp.com/operacije/oblikovanje-zadnjice-i-bbl/

 

A ako ste zainteresovani za podizanje i oblikovanje zadnjice, možete nas i pozvati ili nam pisati i tako zakazati besplatne konsultacije na kojima ćemo vam detaljno predstaviti ovaj zahvat:

☎️ +381 21 4727 000
📲 Whatsapp/Viber: +381 64 6454 314
📬 putem DM-a na Instagramu ili Facebooku
📧 ili e-mail-a: olymp@clinicolymp.com

 

Zaprati nas