ZATEZANJE KOŽE VRATA

LIFTING VRATA

Na našem vratu se vrlo rano mogu uočiti prvi znaci procesa starenja a imajući u vidu uočljivost ove regije, mnogi pacijenti se često uz lifting kože lica odlučuju i na zatezanje kože vrata. Nakon intervencije, vrat dobija zdraviji i skladniji izgled dok njegove konture postaju izraženije. Efekat prirodno zategnute, mladalačke kože, licu daje novu vedrinu i svežinu.

PRIPREMA

Doneli ste odluku. Hajde da je sprovedemo u delo!

Pre nego što počnemo, važno je da obavimo detaljan razgovor kako bismo zajedno prošli kroz korake intervencije i pobrinuli se da dobijete sve neophodne informacije.

Na besplatne konsultacije potrebno je da ponesete nekoliko gotovih analiza, a više detalja o koracima koji su pred vama možete pronaći na: Info za pacijente ili pozivom na broj 021/4727000. Slobodno nam se javite – ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

OPERATIVNA TEHNIKA: ŠTA ĆEMO TAČNO RADITI?

Intervencija traje 1 do 2 sata i može se raditi u opštoj ili lokalnoj anesteziji u kombinaciji sa analgo-sedacijom. Procedura se bazira na zatezanju opuštenog mišića, kao i zatezanju i uklanjanju viška kože. Spajanje se vrši kod rubova iza uha i u skrivenoj zoni ispod brade čime se smanjuje vidljivost reza. U slučaju da je koža vrata izuzetno opuštena, rezovi su produžavaju 2 do 4 cm uz rub kose, gde trag od reza ostaje skriven.

U najvećem broju slučajeva, pacijenti se odlučuju da lifting lica i vrata urade u isto vreme. Bez obzira za koju proceduru se odlučite, rez je mali i diskretan, a ožiljak dobro sakriven. Kada se radi o tzv. „ćurećem“ vratu, postoji metoda gde se cik-cak rez radi na sredini vrata. Ožiljci su skoro nevidljivi nakon 6 meseci, a u međuvremenu se mogu maskirati trajnom šminkom.

Lifting kože vrata nije bolna intervencija, ali je blagi osećaj nelagodnosti uobičajena pojava. Nakon operacije, u Clinic Olymp  boravite ambulantno ili po želji ili potrebi stacionarno. U periodu od 24 časa nakon intervencije biće neophodno da nosite kompresivni, elastični zavoj za bradu. Kod mnogih pacijenata se u tom periodu javljaju otoci koji se potpuno povlače dve nedelje nakon operacije. Oporavak traje do 10 dana kada se i ukljanjaju konci, a svakodnevnim aktivnostima se možete vratiti dve do tri nedelje nakon intervencije. Zbog mogućih komplikacije u koje spadaju krvarenje i infekcija kože, potrebno je da pridržavate lekarskih saveta i redovno dolazite na kontrole.

OPORAVAK I MERE OPREZA

Oporavak nakon hiruških intervencija je individualan, ali i kratak. Zavisi kako od operativne metode i zahvata koji se sprovodi, tako i od vašeg zdravstvenog stanja. Doktor Panfilov će vam na besplatnim kosnultacijama dati savete u vezi sa postoperativnim oporavkom i merama opreza. Ljubazno osoblje klinike Olimp biće vam dostupno na svakom koraku intervencije pa i posle zahvata. Budite slobodni da nas kontaktirate – stojimo vam na raspolaganju.

PAKET: CENA OPERACIJE ZATEZANJA VRATA

Konsultacije pred operaciju su besplatne, a cena zatezanja vrata uključuje pripreme za operaciju, anesteziju, operaciju, ambulantno lečenje, savete za kvalitetan i uspešan oporavak, kao i sve potrebne preglede i konsultacije u nedeljama i mesecima nakon operacije.

Clinic Olymp je tu za vas na svakom koraku!

Više o cenama operacija, popustima i mogućnostima plaćanja karticama i na rate, pogledajte na stranici Cenovnik ili nas pozovite na broj telefona 021/4727000, zatražite odgovore na pitanja ili zakažite vašu besplatnu konsultaciju. Stojimo vam na raspolaganju.

KRATKO O LIFTINGU VRATA

 • Trajanje operacije: 1 do 2 sata

 • Anestezija: opšta ili lokalna anestezija u kombinaciji sa analgo-sedacijom

 • Boravak u klinici: ambulantno ili po izboru stacionarno

 • Povratak društvenim aktivnostima: Nakon 2 do 3 nedelje

 • Saveti za oporavak: Nošenje kompresivnog, elastičnog zavoja za bradu prvih 24h, i strogi odmor nekoliko dana

 • 1. kontrola: 3 do 5 dana

 • 2. kontrola: 10 do 14 dana (vađenje konaca)

 SLIKE PRE – POSLE

oslobodi svoju lepotu

  REZERVIŠI NA VREME SVOJ TERMIN BESPLATNIH KONSULTACIJA

Pozovi nas ili pošalji upit preko kontakt forme i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

DOGOVORI BESPLATNE KONSULTACIJE

  OSLOBODI SVOJU LEPOTU

  Naša vizija je osloboditi lepotu, a time i sreću i zadovoljstvo koje dolazi iznutra. Obrati nam se s poverenjem i na vreme rezerviši svoj termin besplatnih konsultacija.

  Potpisi dr Panfilov, dr Matejin, dr Lizatović i dr Peković-Zrnić
  KONTAKTIRAJ NAS