Oblikovanjem jagodica do svežeg, odmornog i mladolikog lica

 

Istaknute jagodice simbol su mladosti i čine da naše lice deluje jedro, odmorno i privlačno. Bez obzira na to jesu li vaše jagodice manje izražene zbog procesa starenja i opuštanja mekog tkiva ili su prirodno slabo istaknute, uz hijaluronske filere možete uticati na njihov izgled i veličinu i svom licu pružiti novu svežinu i sjaj.

 

Kome je namenjeno oblikovanje jagodica hijaluronskim filerima?

Onima kojima je, usled godina, opao volumen lica, ali i mlađim osobama koje žele da dodatno istaknu jagodice i konture lica. Budući da je tretman oblikovanja jagodica hijaluronskim filerima potpuno bezbedan, može se raditi bez obzira na godine.

 

Kako podizanje jagodica utiče na celokupni izgled lica?

Aplikacijom hijaluronskih filera u područje jagodica ne samo što jagodice postaju istaknutije, već se nadoknađuje izgubljeni volumen lica i lice se ponovo „podiže“. Takođe, podočnjaci, nazolabijalne i marionetske bore postaju manje vidljivi, a lice dobija osvežen i mladolik izgled. Imajući sve to u vidu, nije za čuđenje što je ovo jedan od omiljenih anti-age tretmana.

 

 


Kako izgleda tretman hijaluronskim filerima u klinici Olymp?

 Pre samog tretmana proći ćete kroz besplatne konsultacije sa lekarom, koji će se upoznati sa vašim željama i očekivanjama i predstaviti vam proces i efekte tretmana. Sam proces traje najviše 30 minuta i potpuno je bezbolan. Pre tretmana lekar nanosi anestetsku kremu, zahvaljujući kojoj nećete osetiti bol prilikom inekcijskih uboda. Anestetik počinje da deluje nakon 15 minuta, i tada započinje bezbolno apliciranje filera – hijaluronska kiselina ubrizgava se u željeno područje pomoću tankih igala, bez ostavljanja ožiljaka. Efekti su odmah vidljivi.

 

Koje hijaluronske filere koristimo u klinici Olymp?

 Za područje jagodica koristimo Juvederm i Luminera hijaluron. Ovim putem napominjemo da je izuzetno važno korišćenje hijalurona od proverenih proizvođača, kao i da je neophodno da tretman radi pouzdano i kvalifikovano lice, odnosno lekar.

 

Koliko traju efekti podizanja jagodica hijaluronskim filerima?

Zahvaljujući kvalitetnim filerima koje koristimo, efekti tretmana oblikovanja jagodica traju između 18 i 24 meseca. Nakon toga, ako želite, možete ponoviti tretman.

U našoj klinici dostupni su vam i kolagen stimulatori Luminera Crystalis i Luminera HarmoniCa, uz koje efekat oblikovanja jagodica traje i do 4 godine. O kolagen stimulatorima svakako ćete imati priliku da saznate nešto više u jednoj od narednih blog objava.

 

Ukoliko želite da vidite kako izgleda sam proces aplikacije hijalurona, pogledajte video sa našom dragom Darjom, koja je ovog februara osvežila svoje lice upravo ovim tretmanom:

 

Klik za video

 

Podsećamo vas da je u toku februarski popust od 15% na Luminera Hydryalix Deep hijaluron, tako da 1.25 ml hijalurona dostupno po ceni od 170 evra.

 

Za sva dodatna pitanja, zakažite BESPLATNE konsultacije i termin tretmana hijaluronom pozivom na

☎️ +381 21 4727 000

Kontaktirajte nas preko Whatsappa/Vibera:
📲  +381 64 6454 314

ili nam pišite:

📬 putem DM na instagramu @clinic.olymp ili facebooku @clinic.olymp
📧 ili e-mail-a: olymp@clinicolymp.com

 

Zaprati nas