Iskustvo operacije povećanja grudi u Clinic Olymp

Intervju s Darjom Zolotić

 

 

Darja Zolotić je fitnes instruktorka iz Novog Sada, zaljubljena u zdrav život i redovnu fizičku aktivnost. Upoznali smo se protekle zime, kada je Darja, nakon istraživanja i poseta različitim klinikama, odlučila da poverenje pokloni upravo klinici Olymp, i kod nas uradila operaciju povećanja grudi. U dogovoru sa dr Predragom Matejinom, odabrala je anatomske Mentor implantate. Budući da je bila prezadovoljna ovom saradnjom, poverenje nam je poklonila i nešto kasnije, kada je pristupila suptilnoj korekciji jagodica i usana, i to Luminera filerima.

Kako je izgledao proces odluke, a kako proces oporavka? Zašto je odabrala baš Clinic Olymp? Koji su izazovi oporavka? Šta su za nju značili ovi zahvati? Sve to, i još mnogo toga, saznajte u razgovoru koji smo vodili sa Darjom:

Kada si odlučila da želiš da povećaš grudi?

Ta odluka nije bila nešto što se dogodilo preko noći. Dve godine unazad sam razmišljala o povećanju grudi i odlučila da to uradim na zimu 2020. godine.

Zašto si se odlučila baš za kliniku Olymp?

Budući da to nije nešto što se odlučuje na brzinu, istraživala sam, išla sam na nekoliko klinika na konsultacije. Izbor je pao na Clinic Olymp zbog komunikativnosti dr Matejina, koji se zaista potrudio da mi sve detaljno objasni, kao i zbog sjajnog utiska koji je ostavilo osoblje klinike. Za dr Matejina sam i ranije čula dobre preporuke, a na konsultacijama mi je bilo jasno i zašto – činjenica je da jako lepo radi i zaista uliva poverenje.

Kako si se odlučila za oblik i veličinu implantata?

Želela sam da mi grudi izgledaju što prirodnije i da veličina i oblik budu u skladu sa mojom građom. Na konsultacijama sam „probala“ nekoliko različitih, ali približnih veličina, i uz pomoć i procenu dr Matejina odabrala Mentor implantate HP350ml i HP400ml. Različite veličine implantata su zbog toga što sam imala blagu asimetriju grudi, koju više nemam. 🙂

Da li si imala neke strepnje ili strahove pre operacije i kako si ih se oslobodila?

Imala sam strah od anestezije i od oporavka, ali ceo tim je bio uz mene i pomogao mi da uspešno prevaziđem te strahove.

Kako si se osećala u periodu nakon operacije i periodu oporavka?

Nakon operacije, odnosno, prva 4 dana posle operacije, imala sam intenzivne bolove, što je i uobičajeno. Tokom tih dana sam se trudila da budem što pozitivnija, govorila sam sebi da je taj bol privremen i da ću izdržati. I upravo tako je i bilo 🙂

Kako teče tvoj povratak fitnesu i vežbanju?

Nakon 3 nedelje sam se vratila laganijim treninzima i moram priznati da mi je bilo teško jer je za mene, koja inače treniram svakog dana, to duga pauza i izašla sam iz forme. Ali sada, nakon nepuna 4 meseca posle operacije, sa treninzima napredujem sve više i osećam se sve bolje.

Kako i zašto si se odlučila za suptilnu korekciju jagodica i usana hijaluronom?

Primetila sam blagu razliku u proporciji svojih jagodica i zanimalo me je da vidim kako bi izgledalo ako bi tu „nepravilnost“ korigovali. Što se tiče usana, (njih sam radila i ranije.) Sviđa mi se da njihove ivice budu uvek blago naglašene, kao i da same usne budu jedre, i zato sam se odlučila na malu korekciju.

Kako si zadovoljna tretmanom?

Prezadovoljna sam, dr Matejin je još jednom ispunio sva moja očekivanja.

Smatraš li da su navedene korekcije ( pre svega, operacija povećanja grudi) uticale na kvalitet tvog života, podizanje samopouzdanja i sl?

Mislim da estetska operacija, u mom slučaju je to povećanje grudi, može da pomogne samopouzdanju i može predstavljati veliki plus, ali meni lično to nije glavna niti najbitnija stavka. Svakako sam srećna i drago mi je da sam uradila ovu operaciju.

Šta bi izdvojila kao najlepše i najvažnije u saradnji sa Olymp klinikom?

Definitivno bih istakla prijatno osoblje i profesionalnost celog tima. I, najvažnije od svega, brigu o pacijentima pred sam zahvat i tokom post operativnog dela.

Hvala dragoj Darji na lepom razgovoru i pre svega, na činjenici da nam je poklonila svoje poverenje. A kako je izgledao ceo proces – od dogovaranja termina konsultacija, odabira implantata, pa sve do oporavka i povratka treningu, pogledajte u videu koji smo snimali tokom ove divne saradnje.

 

 

 

Ukoliko razmišljate o personalnim treninzima, svakako preporučamo Darju. Zapratite njen instagram profil: @darja_1

 

A za sva dodatna pitanja vezano za povećanje i simetrizaciju grudi, kao i za tretman hijaluronom, zakažite BESPLATNE konsultacije pozivom na

☎️ +381 21 4727 000

Kontaktirajte nas preko Whatsappa/Vibera:
📲  +381 64 6454 314

ili nam pišite:

📬 putem DM na instagramu @clinic.olymp ili facebooku @clinic.olymp
📧 ili e-mail-a: olymp@clinicolymp.com

 

Zaprati nas