Ostvari POPUST na tretmane hijaluronom i do čak 40% !!!

 

Malo toga je lepše od leta, plaže, mora, smeha i sunčanja, ali veoma često zaboravljamo da sunčeva svetlost sadrži i ultraljubičaste (UV) zrake koje oštećuju vlakna kolagena, čine našu kožu suvom, neelastičnom i vidljivo ubrzavaju proces starenja.

Naime, svi znamo da je koža lica vrlo osetljiva, a preterano izlaganje jakim sunčevim zracima može ostaviti duboke i neželjene tragove, slomljene kolagenske niti, suvu kožu bez dovoljno prirodnog hijalurona, kožu kojoj je potrebna hidratacija.

Srećom, ako se deluje odmah i na vreme, danas se vrlo brzo i efikasno, uz pomoć dostupnih tretmana hijaluronskom kiselinom i podsticanjem stvaranja prirodnog kolagena, koža može dubinski i prirodno osvežiti iznutra, hidrirati i već vrlo brzo može zasjati punim sjajem.

 

 

Iskoristi akciju i ostvari popust čak i do 40% na bilo koji tretman hijaluronom do 24.8.2019.

Poznato je da je hijaluronska kiselina potpuno prirodna i da je već prisutna u našem organizmu tj. u vezivnom tkivu naše kože. Ona hidrira kožu, daje joj volumen i tonus, lepši i svežiji izgled.

Budući da se količina hijaluronske kiseline u telu starenjem, nezdravim životom i izlaganjem prejakim UV zracima troši i smanjuje, kraj leta je idealno vreme da je obnovite filerima.

Apliciranje hijaluronskih dermalnih filera trenutno je najpopularniji i najboljii metod osvežavanja lica ali i uklanjanja bora.
Jednostavno je, bezbolno, bezbedno i efektno – zahvaljujući hijaluronu naše lice deluje mlađe, svežije i odmornije.

Hijaluronska kiselina se najčešće koristi za hidrataciju kože, izravnavanje nazolabijalnih bora i bora oko usana, ispravljanje i popunjavanje neravnina, ožiljaka i bora na koži celog lica, podmlađivanje vrata i ruku, prilikom tretmana uklanjanja podočnjaka. Koristi se za lifting lica, podizanje i popunjavanje jagodica kao i popunjavanje usana i ulegnutog dela nosa.

Pozovi nas na telefon 021/472 7000 ili mobitel/Viber/WhatsApp +381 64 64 54 314 – rezerviši termin besplatnih konsultacija i tretman u nedelji od 19. do 24. avgusta, zaigraj našu laganu nagradnu igru i izvuci popust od 10%, 20%, 30% ili čak 40%…

Vidimo se 🙂