INOVACIJE I PRIZNANJA

INOVACIJE, KNJIGE I PRIZNANJA DR. PANFILOVA

Gotovo je nemoguće nabrojati sva postignuća, inovacije, knjige, članstva i priznanja koja su po celoj planeti obeležila tridesetogodišnju karijeru našeg hirurga Dr. Dimitrija E. Panfilova. O mnogim nagradama i priznanjima koje je dobio već smo pisali u rubrici Naš tim, pa nećemo da se ponavljamo. Ovde možete saznati o njegovim knjigama, inovacijama, članstvima u strukovnim udruženjima, umetničkom delovanju i zalaganju, simpozijumima i druženjima s vodećim svetskim kolegama.

  • Dr Panfilov dobitnik je Susrutine medalje | Clinic Olymp
  • Dr Panfilov - Nagrade zlatni skalpel | Clinic Olymp
  • Medalja sveučilišta u Seulu dodeljena Dr. Panfilovu | Clinic Olymp

KNJIGE

Dr. Panfilov je napisao 10 stručnih knjiga i udžbenika na srpskom, hrvatskom, engleskom, španskom, ruskom i nemačkom. Za knjigu Cosmetic Surgery Today korespodent londonskog Times-a je napisao da je to „briljantna knjiga“, a za udžbenik Aesthetic Surgery of the Facial Aesthetic zvanični časopis Američkog Društva za Plastičnu hirurgiju je objavio recenziju plastičnog hirurga iz New York-a, Charlesa Thorna, da je to najkompetentniji udžbenik koji se momentalno može naći na tržištu.

Charles Thorn piše: „Ja vidim tekst Panfilova kao knjigu za oprobane specijaliste plastične hirurgije i eksperte, pre nego za studente i stažere. Estetska hirurgija mozaika lica istražuje najaktuelnije teknike u estetskoj hirurgiji lica sveobuhvatnije nego ijedna druga knjiga na tržištu dan-danas. Knjiga je izvanredna i skoro mogu da garantujem da ću je konsultovati već iduće nedelje u mojoj sopstvenoj hirurškoj praksi.“
Predsednik Francuskog Udruženja Plastičnih hirurga, Dr Bernard Cornette de Saint Cyr M.D., isti je udžbenik nazvao „novom Biblijom Facelifta“.

  • Knjiga Aesthetic Surgery of the facial mosaic - autor Dimitrije E. Panfilov | Clinic Olymp

INOVACIJE I PRIZNANJA

oslobodi svoju lepotu

BESPLATNE KONSULTACIJE

Nazovite nas ili pošaljite upit preko kontakt forme za besplatne konsultacije.

DOGOVORI BESPLATNE KONSULTACIJE

RADUJEMO VAM SE KAO PRIJATELJIMA

TO JE ONO ŠTO MI PODRAZUMEVAMO POD „PRIVATNOM“ KLINIKOM

Često se događa da nas klijenti ljube pri odlasku iz klinike, a to nas posebno raduje, jer steći pacijente je lako, ali izgraditi topao, prijatan i kvalitetan odnos, steći poverenje i prijatelje – to je malo teže. Radujemo se ako nas i nakon završne kontrole ponovo posetite te svratite na kafu, kapućino ili sok.

OSLOBODI SVOJU LEPOTU

Kontaktirajte nas već danas i dogovorite BESPLATNE konsultacije

Dodajte fotografiju (.png ili .jpg datoteka veličine do 2 Mb)

Sva polja su obavezna. Vaša privatnost nam je bitna.