CENOVNIK - CENE ESTETSKIH (PLASTIČNIH) OPERACIJA

OSLOBODI SVOJU LEPOTU

Clinic Olymp nije fabrika lepote, ona je majstorska radionica, umetnički atelijer, u kojem se svakome pristupa s pažnjom i predanošću.  Od samih početaka odlučili smo se za „boutique“ pristup, što znači da vas ne operira bilo tko, već ste uvek u rukama jednog od naša tri vodeća hirurga, dr  Panfilova, dr Matejina ili dr Lizatovića.  Takav personalni pristup, vrhunski hirurzi, kao i vrhunske usluge, najkvalitetniji implantati, najkvalitetniji fileri i preparati na tržištu, razlog su što su naše cene možda nešto iznad proseka u Novom Sadu, a obzirom na veliko iskustvo, stručnost i kvalitet, verujemo da je to i dalje jako povoljan odnos cene i kvalitete.

DOGOVORITE BESPLATNE KONSULTACIJE

Pozovite nas i dogovorite BESPLATNE konsultacije. Na konsultacijama možete tačno da predstavite Vaše želje i očekivanja od operacije i saznate sve detalje koji Vas zanimaju. Nakon konsultacija i detaljnog pregleda od strane našeg ljubaznog tima moguće je da se utvrdi tačna i precizna cena operacije. Informativne cene za jednu ili više operacija možete da saznate upitom na e-mail ili pozivom na neki od naših brojeva. Naše ljubazno osoblje tu je za Vas.

0
zlatna skalpela
0
vrhunska hirurga
0
godina u Novom Sadu
0
zadovoljnih pacijenata

Svaki hirurg najbolji rezultat postiže kada ima u rukama „nevino“ tkivo bez prethodnih ožiljaka. Popravne operacije su moguće, ali se tada retko postiže 100% uspeh, a kod tečnog silikona to niko više nije u stanju potpuno da popravi. Brzoplet izbor operatora može iziskivati dodatnu operaciju (ili operacije) što umnožava razočarenje, bolove i troškove. Bez obzira koju kliniku odabrali, naša preporuka svakako glasi da se čuvate „jeftinih“ ponuda koje često mogu da donosu katastrofalne rezultate koje neki put više nije moguće popraviti, a kod nekih preniskih cena morate da se upitate da li se možda radi o nekom neiskusnom operatoru koji pokušava da se domogne operativnog iskustva („Learning by Doing“). Važno je da odaberete iskusnog hirurga.

Ako niste sigurni u neku adresu, posetite još 2, 3 ili 5 hirurga. To može da košta vreme i eventualno honorar za konsultacije, ali sami možete da vršite usporedbe.

Dr Panfilov - Nagrade zlatni skalpel | Clinic Olymp

Dr Panfilov je dobitnik čak dva zlatna skalpela…

Dr Panfilov dobitnik je Susrutine medalje | Clinic Olymp

…dobitnik je, i peti nosilac, u svetu prestižne Susruthine medalje…

Dr Panfilov - jedan od 39 najboljih svetskih plastičnih hirurga | Klinik Olymp

…i jedan od 39 najboljih svetskih plastičnih hirurga, pozvanih na kongres povodom proslave 800 godina najstarijeg evropskog medicinskog univerziteta, onog u Bolonji.

CLINIC OLYMP KRASI OSEĆAJ ZA LEPO, STRUČNOST I PERSONALNI PRISTUP

U našu kliniku ne dolaze pacijenti ili brojevi, u nju dolaze Ljudi sa svojim brigama, snovima i nadama. Ona postaje utočište u kojem se oslobađa lepota i stvara poverenje, bez žurbe, nenametljivo, uz šolju kave i razgovora o svakodnevici, o malim stvarima koje čine život. Mi ne težimo velikom broju pacijenata, već da svako ko dođe u našu kliniku dobije svu našu pažnju, potpune informacije, najkvalitetniju uslugu i najkvalitetnije implantate i filere na tržištu.

Prvoklasna oprema, komforan i potpuno opremljen stacionarni smeštaj, najkvalitetniji operacioni uslovi u okruženju, uz veliku stručnost i lični pristup našeg tima, garantuju svakom pacijentu vrhunski tretman. Radujemo se ako nas i nakon protekle završne
kontrole ponovo posetite, svratite na kafu ili sok. Radujemo Vam se kao prijateljima – to je ono što mi podrazumevamo pod „privatnom“ klinikom.

Nazovite nas na 021/4727000 ili viberom na +381 64 64 54 314; dogovorite besplatne konsultacije i saznajte tačne cene estetskih operacija.

Knjige dr Paniflova | Clinic Olymp

Dr Panfilov autor je mnogobrojnih knjiga i inovacija na području estetske hirurgije, a knjiga „Aesthetic Surgery of the Facial Mosaic“ proglašena je od američkog udruženja hirurga za trenutno najkompetetniji udžbenik te vrste na svetu, a francuske kolege je nazivaju „novom Biblijom za face lift“.

Dugo sam tražila hirurga kod kojeg bi povećala grudi. Nakon iznimno ugodnih konsultacija sa doktorom Matejinom napokon sam donela odluku i sad napokon imam savršene grudi. Uz doktora Matejina, moram da pohvalim i sve ljubazne sestre iz Clinic Olymp. Hvala Vam na svemu. LJUBIM VAS :* 

– Saška

Dragi dr Panfilov, na godišnjicu moje operacije želim da Vam kažem koliko sam zadovoljna rezultatom. Moj nos je zaista perfektan i moje samopouzdanje je poraslo za 200%. Vi ste zaista veliki stručnjak. Vama i Vašoj supruzi želim srećne uskršnje praznike.

– B.R.

Dr Matejin je najprijatniji doktor kojeg sam upoznala u životu, a nakon njegove intervencije, moj nosić je lepši nego ikad.

– Isidora, Novi Sad

Sve najbolje o dotičnom kirurgu, stvarno rijetko se viđa takva profesionalnost. Mene je operirao u dva navrata (od 4 operacije, za prethodna dva kirurga me nažalost ne vežu tako lijepe uspomene) i mogu samo reci pohvale, kako o stručnosti tako i o brizi oko pacijenta.

– Anonimna pacijentkinja o dr Lizatoviću

CENE HIJALURON I BOTOX TRETMANA

Iskusan, vešt i pažljiv hirurg presudan je za najbolji mogući rezultat tretmana hijaluronskom kiselinom, botoxom ili vlastitim masnim tkivom. Prilikom hijaluron ili botox tretmana, koristimo samo najkvalitetnije preparate na tržištu, Luminera Hydryalix Deep, Luminera Hydryalix Ultra Deep, Luminera Hydryalix Gentle, Luminera Hydryalix Lips, Luminera Crystalys, Luminera HArmonyCa, Juvederm Ultra 2, Juvederm Ultra 3, Juvederm Ultra 4, Juvederm Volbella, Volift, Juvederm Smile, Juvederm hydrate, a sve tretmane vrše naši jako vešti plastični hirurzi dr Predrag Matejin i dr Dario Lizatović koji savršeno razumeju želje naših pacijenata i imaju izvanredan osećaj za meru i lepo.

Juvederm fileri za tretmane| Clinic Olymp

U Clinic Olymp koristimo samo najkvalitetnije Juvederm i Luminera filere na tržištu

LOYALTY PROGRAM I AKCIJE

Kao što je važno da pacijent stekne poverenje u hirurga, tako je važno da i hirurg stekne poverenje u pacijenta, ustanovi da li ima ispravne motive i realna očekivanja. Svatko tko zadovolji te kriterijume i u konačnici pristupi nekom od zahvata, postaje naš centar sveta, naš partner i prijatelj, a dragim prijateljima koji nam se iznova vraćaju poklanjamo i popuste kroz naš Loyalty Program. Loyalty program najviše dolazi do izražaja prilikom tretmana hijaluronom ili botoksom, gdje vašu vernost nagrađujemo popustom od 20% prilikom svakog petog tretmana.

Takođe, redovno nas pratite na društvenim mrežama i budite u toku s našim popustima i AKCIJAMA!

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

U saradnji sa bankama osigurali smo mogućnost plaćanja karticama i na rate. Moguće je izvršiti plaćanje: Visa, American Express, MasterCard i Maestro karticama, uz napomenu da je plaćanje na rate moguće samo karticama izdanim od strane Intesa Banke u Srbiji.

Saznajte više – navratite do nas na Bulevar oslobođenja – kontaktirajte nas e-mailom na olymp@clinicolymp.com, pozovite telefonom na 021 / 4727000 ili  Viberom/WhatsApp-om na +381 64 64 54 314.

Načini plaćanja u Klinik Olimp

OSLOBODI SVOJU LEPOTU

Kontaktirajte nas već danas i dogovorite BESPLATNE konsultacije

Dodajte fotografiju (.png ili .jpg datoteka veličine do 2 Mb)

Sva polja su obavezna. Vaša privatnost nam je bitna.