Brahioplastika

Uverite se u rezultate naših pacijenata

Kratko o operaciji

olymp
Trajanje operacije Oko 2 sata
olymp
Anestezija Opšta anestezija
olymp
Povratak društvenim aktivnostima Nakon 10 dana
olymp
1. kontrola
olymp
2. kontrola
Želim da saznam više

Šta je potrebno uraditi pre operacije?

Pre operacije potrebno je uraditi internistički pregled kao i određene laboratorijske analize, a više detalja o prvim konsultacijama/pregledu, planiranju i pripremi za operaciju možete dobiti pozivom na brojeve telefona:

064 645 4314 i 021 472 7000

Ljubazno osoblje Clinic Olymp tima je tu za Vas!

Često postavljena pitanja

FAQ

U proseku 1 do 2 dana nakon operacije, pacijent mora da jede meku kašastu hranu; spava blago uzdignute glave i minimalno priča. Maskica ostaje na nosu 7, 10 ili 14 dana, u zavisnosti od potrebe. Modrice oko očiju su neizbežne i traju 7-10 dana, ali se mogu pokriti kozmetičkom kamuflažom. Povratak društvenom životu moguć je već nakon 7-14 dana.

Iako je uvreženo mišljenje da je estetska hirurgija namenjana uglavnom ženama, to nije tačno. Istina je da su žene više zastupljene, ali postoji čitav niz hirurških zahvata koje muškarci često rade, pa je kod nas na klinici odnos gotovo 60-40 u korist žena.

Zavisno o kojoj se operaciji radi. Nakon velike većine operacija, društvenim se aktivnostima možete vratiti već nakon desetak dana, ali je potrebno da izbegavate velike fizičke napore, sport, izlaganje prejakom suncu i slično. Detaljne savete i upute za kvalitetan oporavak dobićete na konsultacijama sa našim hirurgom.

olymp